star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentliszló

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 360 m²

    telek

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó ház Szentliszló

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 360 m² telek

  • Eladó ház Szentliszló

  • 170m²


Ár:

31 900 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Szentliszló Zala megye dél-nyugati csücskében, Letenyétől 24 km-re, Zalaegerszeg irányában helyezkedik el a Zalai-dombság területén. Teljes népesség. 266 fő. A közelben a Bázakerettyei fürdő, Lenti Gyógyfürdő és Energiapark, Pusztaszentlászlón (ide 2,5 km-re) az Aqvamarin gyógyfürdő és Camping, amely minden évszakban várja kedves fürdőzőit. Végül, de nem utolsó sorban a közelben található a horvát, szlovén, osztrák hármashatár.
A két generációs családi ház első épülete 2000-ben épült, jelenleg felújítási munkálatok folynak.(90 nm-es)
Helyiségei: félkész konyha, étkező, nappali,2 hálószoba,fürdőszoba egy légtérben a toalettel, különálló toalett kézmosóval, előtér és egy fa szerkezetű, zárt terasz. Ez mindössze 90 nm.
A hátsó épület 2005-ös építésű.(80 nm-es) Helyiségei: nappali, konyha, spejz, zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a mellékhelyiséggel( egy felszerelt harmonikaajtóval el lehet szeparálni), 2 egymásba nyíló hálószoba. Külső bejárattal egy nagyobb méretű kara is helyet foglal, ez a helyiség egybenyítható a spejzzal, egy különálló hálószoba kialakítására alkalmas. A kert szépen gondozott, füvesített rész. Új gazdájára vár a növények betelepítése. Így mindenki a saját igénye szerint alakíthatja, csinosíthatja.
A fűtést központi gázkazán biztosítja.
Ez a kétgenerációs családi ház alkalmas két generáció békés egymás mellett élésére, mert kényelmesen elférnek.
A Családvédelmi Akcióterv keretein belüli, vissza nem térítendő állami támogatások(amelyek 2022. decemberéig érvényesek jelen pillanatban): CSOK, BABAVÁRÓ HITEL felvehető az ingatlanra.
Tulajdonviszonyai rendezettek 1/1-es tulajdonviszonyú, tehermentes, rövid határidőn belül költözhető ingatlan.
Zala megye egy olyan tájegység, ahol az emberi kapcsolatokra nagy hangsúlyt fektetnek!
Ha nem hiszi, járjon utána!


Elhelyezkedés

Szentliszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518699


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518699

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szentliszlói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 360 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 187 647 Ft, ami a szentliszlói átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518699. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentliszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.