star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentmártonkáta

  • 118 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 805 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Szentmártonkáta

  • 118 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 805 m² telek

  • Eladó ház Szentmártonkáta

  • 118m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

ELADÓ SZENTMÁRTONKÁTÁN!Az ingatlan jellemzése:A 805m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi fő csatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, (köztes) beton födémmel, a felső födémszerkezet stukatúros fa födém; sátor tetővel, cserép fedéssel.Külső nyílászárói fa ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz konvektor és vegyes tüzelésű kandalló.Fűtést-hűtést klíma segíti.. Meleg víz ellátása villany bojler készülékről megoldott. Elektromos áram ellátása: 2x10A és 1x20A vezérelt.A kert locsolását fúrt kút szolgálja.Az ingatlan belterének jellemzése:A földszinten kialakított 120 m2 hasznos alapterületű lakótér egy külső lépcsőn át érhető el a fedett teraszon keresztül..A déli tájolású utcafront felé egy, önálló bejáratú szoba érhető el, melyek természetes fénnyel jól megvilágított, nappali és hálószoba funkciót betöltő helyiségek,ami külön is választható.A közlekedő jobb oldalán egy vendégszoba, konyha és étkező, a konyha tárolást kiegészítő belső kamra, A folyosó végén önálló wc és kádas fürdőszoba biztosítja a komfortot. Konyhából nyílik még egy fél szoba.Kamra nagy tágas, akár szobaként is funkcionálhatAz ingatlan megvásárlásához 20% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani.t! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.Az ingatlan környezetének jellemzése:Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik.Az állomás gyalog vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva a község minden részéről elérhető. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan szolgáltató megtalálható.A hét minden napján várom hívását!

Referencia szám: HZ019904


Elhelyezkedés

Szentmártonkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6635914


+36 20

Ingatlannet kód: NET6635914

Az általad megtekintett eladó szentmártonkátai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 805 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 253 390 Ft, ami a szentmártonkátai átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Tamás referens a Maglód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635914. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentmártonkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.