star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentmártonkáta

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 171 m²

    telek

Vételár:

53 millió Ft

Eladó ház Szentmártonkáta

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 171 m² telek

  • Eladó ház Szentmártonkáta

  • 130m²


Ár:

53 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:



Az ingatlan jellemzése:
Az 1171 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara füves, szépen gondozott. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített, hőszigeteléssel ellátott tégla falazat, fa födémmel, felújított sátor és nyereg kombinált tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva.
Fűtése épületrészenként önálló mérőórán mért gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; teljes körűen felújított hálózati meleg víz ellátása gáz kombicirkóról megoldott; kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított. Rézvezetékre újrafűzött 2 önálló órán mért elektromos áram ellátása 3 fázis mely 1x20A 1x10A és 1x6A. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Riasztóval és kamera rendszerrel szerelt ingatlan.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 2020-ban teljes körűen felújított családi ház 130 m2 hasznos alapterületű, melyből 92 m2 lakhatási célt szolgáló főépület, míg 38 m2 alapterületen önálló lakhatást biztosító apartman épület, melyhez csatlakozik egy féltetővel fedett 20 m2 alapterületű terasz. A lakóépületen túl, az udvarról önálló bejáratokon át elérhető egy 50 m2 alapterületű garázsnak is átalakítható tároló, valamint egy közel 70 m2 alapterületű nyitott szín.
A 92 m2 hasznos alapterületű főépület egy féltetővel fedett belépő teraszról közelíthető meg, mely bejárat egy szélfogóba vezet. Az előtérből tovább haladva egy közlekedőből érhető el kettő utcafronti szoba, az épület középső traktusában pedig az egy légterű konyha és étkező került kialakításra. Az épület hátsó traktusában egy harmadik hálószoba található, melynek előterében elérhető a fürdőszoba.
A fő épület mögött, azzal egybeépítve, de nem átjárhatóan, létrehoztak egy 38 m2 alapterületű apartman épületet, mely gáz és villany mérőórákkal önállóan rendelkezik, így a főépülettől függetlenül is hasznosítható. Az apartman épületben egy kis előszobából nyílik a konyha és étkező, melyből elérhető egy fürdőszoba, valamint egy tágas, világos nappali szoba. Az apartman épülethez szervesen csatlakozik egy 20 m2 alapterületű fedett terasz, mely tavasztól-őszig megnöveli a használati életteret.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 20% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes maximum 50 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel, akár a Falusi Családok Otthonteremtési Kedvezményével együtt igénybe vehető, mely együttes finanszírozásnál a Falusi CSOK önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik.
Az állomás gyalog vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva a község minden részéről elérhető. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan szolgáltató megtalálható.


Elhelyezkedés

Szentmártonkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636352


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636352

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szentmártonkátai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 171 m². A családi ház ára 53 millió Ft, négyzetméter ára 407 692 Ft, ami a szentmártonkátai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636352. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentmártonkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.