star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentpéterúr

  • 95 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 6 351 m²

    telek

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó ház Szentpéterúr

  • 95 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 6 351 m² telek

  • Eladó ház Szentpéterúr

  • 95m²


Ár:

19 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó a hagyományos, állattartásra épülő falusi életmódhoz alakított ingatlan Szentpéterúron.

A 6351 m2 telek teljesen bekerített, elkerített szakaszokkal melyen található 2000 négyzetméter gyümölcsös (alma, dió, barack, szilva, körte, meggy, cseresznye, csipkebogyó, szeder, szőlő), 2300 m2 legelő és 2000 m2 kert. Az egyes szakaszok közötti átjárást 8 kapu segíti.

A lakóház mellett található egy 12 m mély kút szivattyúval az öntözéshez és az állatok itatásához, melynek vize akár emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű. Bolt 3 km-re, pékség és nagyobb üzlet 8 km-re található. Az épületben van vezetékes víz, csatorna és 3X25A + 16A áram, míg a gáz a telken belülre be lett vezetve. A lakóház két részre van osztva 2 X 50 m2 területtel. 2 konyha, 2 fürdőszoba és 2 hálószoba valamint egy előszoba kialakításával. Két külön bejárattal rendelkezik, de belül van átjárás, így a két lakrész egybenyitható. A lakás fűtése klímával megoldott de vegyes tüzelésű központi fűtés is ki van építve. Az épület felújítása folyamatban van a tető szigetelése, klíma kialakítása és az első fürdőszoba felújítás már lezárult.

A melléképületek között van egy 16 m2-es jelenleg gabonatárolóként funkcionáló kis ház pincével egybeépítve egy 3m2 füstölő/szárítóval. Az 50 m2-es felszerelt műhely alkalmas a kecskék fejésére, sertés feldolgozásra illetve a szerszámok tárolására egyaránt. Kecske, sertés, baromfiól (kacsa, tyúk stb.) és nyúlólak összesen 40 m2 összterülettel lettek kialakítva.A vevő igénye szerint, megegyezés alapján megvásárolható az állatállomány is, melyet most 18 sertés, 7 fejős kecske 50 baromfi, 2 nyúl, 2 mudi kutya, 2 méh család és 4 macska alkot.

Az ingatlan ideális lehetőség a hagyományos, természetközeli életmódot kedvelőknek lakhelyként, illetve a túrázás szerelmeseinek nyaralóként, a közelben elérhető a Béke Sztúpa, Kis Balaton, Balaton, Zalakaros, Kehidakustány.Jöjjön el nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot! (A megadott ár irányár.)

Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes. További információkért illetve megtekintés egyeztetéséhez hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Szentpéterúr, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554726


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554726

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szentpéterúri (Ady Endre utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 351 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 205 263 Ft, ami a szentpéterúri átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554726. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentpéterúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.