star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom, Duna-part

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 480 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Szigethalom, Duna-part 1. kép

Eladó ház Szigethalom, Duna-part

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 480 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom, Duna-part

  • 80m²


Ár:

62 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2002
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
A+
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

SZIGETHALMON A DUNA PART KÖZELÉBEN KÉTGENERÁCIÓS ÓNÁLLÓ családi HÁZ ELADÓ.Kétgenerációs dupla komfortos per teher és hitelmentes 80 nm cirkó fűtéses családi ház önálló 480 nm gondozott összközműves telken sürgősen eladó. A ház drivyt szigetelt műanyag ablakos a köves helyiségekben padlófűtés . Mostanra tisztasági festés után már üres így, azonnal birtokba vehető. A Duna part közelsége a madárcsicsergés mellett aszfaltos utcában nagyon frekventált helyen van a ház. Buszmegálló,  Zöldség halom étterem 50 m re. Házi vízmű ,medence, pingpong asztal helye szaletli minden kész van és megegyezés tárgya, hogy marad Teljesen elszeparált 40/40 nm külön bejárattal rendelkezik, így befektetésnek is kiváló A költségek havi szinten nagyon alacsony. A via color bejáratra 3 autó is elfér. Bővíthető hitelezhető és természetesen alkuképes. Tulajdonos vagyok szívesen bármikor meg tudom mutatni, kérésre szívesen küldök fotókat. Szigetszentmiklósi vagy Szigethalmi lakást beszámítok!


Helyiségek

Nappali
10m²
Előszoba
4m²
Nappali
10m²
Konyha
10m²
Fürdőszoba
6m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
10m²
Amerikai konyha
20m²
Előszoba
4m²

Elhelyezkedés

2315, Szigethalom, Duna-part, Agyag utca 26


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6645658


+36 20

Ingatlannet kód: 6645658


Az általad megtekintett eladó Szigethalom, duna-parti (Agyag utca 26) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 480 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 775 000 Ft, ami a szigethalomi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Andrea Papp hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645658. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom, Duna-part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.