star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 721 m²

    telek

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó ház Szigethalom

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 721 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom

  • 70m²


Ár:

36 500 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó Szigethalmon, a Marlyn telepen, csendes, nyugodt környezetben, egy nettó 70 m²-es, összkomfortos családi ház.

Az ingatlanban található 3 hálószoba, egy konyha-étkező, egy előszoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és egy kamra. A bejárathoz egy 11 m²-es fedett terasz kapcsolódik, ami alatt pince található.

Az ingatlan 1972-ben épült, külső falazata rakott fal, a belső falak téglából vannak. Alapja 1 méter vastagságú, szigetelt. Háromszárnyas fa ablakokkal ellátott, kivéve a konyhában, ahol műanyag nyílászáróra cserélték. A tető cserépfedéses, jó állapotban van.

A rendezett telek nagysága 721 m², minden közmű megtalálható, fúrt kút a pincéből érhető el. A kút mélysége 10 méter.

Az ingatlan a korának megfelelő állapotú, fűtése gázkonvektorral és kandallóval megoldott. A melegvíz villanybojlerről üzemel. A villanyvezetékek az idő folyamán még nem lettek áthúzva.

A közelben bevásárlási lehetőség, Buszmegálló, HÉV állomás, iskola, óvoda 10-15 percen belül gyalogosan megközelíthető.

AZ INGATLAN TEHERMENTES, NEM LAKOTT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ILLETVE BIRTOKBA VEHETŐ!

Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szigethalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6540810


+36 30

Ingatlannet kód: NET6540810


Az általad megtekintett eladó szigethalomi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 721 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 521 429 Ft, ami a szigethalomi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540810. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.