star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom

  • 109 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 982 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Szigethalom

  • 109 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 982 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom

  • 109m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy új építésű, amerikai konyhás nappalis, plusz négy hálószobás családi házat Szigethalom központjához közel, egy csendes utcában.
Az ingatlan nettó alapterülete 109 nm, amelyhez egy 20 nm-es terasz is tartozik. Déli tájolása miatt bővelkedik a természetes fényben. Az ingatlan belső elrendezése rendkívül praktikus a központi nagy térrel, négy kényelmes hálószobával, amely alkalmas lehet akár 5-6 fős család számára is.
Az új tulajdonosnak lehetősége van saját ízlésére alakíttatni a belső tereket. (pl. meleg, hideg burkolatok, fal színek) Az anyagok árát egy értékhatárig az ingatlan ára tartalmazza. Külső falak színezve, a bejáró út, ház körüli területek térkövezve, tehát a külső környezet rendezésre került, a ház néhány héten belül birtokba vehető.
A fűtést modern gázkazán biztosítja padlófűtéssel, míg a nyári hónapok kellemes hőmérsékletéről hőszivattyús klíma rendszer gondoskodik.
A közelben hivatalok, boltok, iskolák, óvodák könnyen elérhetőek. A ház tökéletes választás azok számára, akik egy csendes, mégis minden szükséges infrastruktúrával rendelkező helyen szeretnének élni Budapest közelében, amely mindössze 20 km-re van. Szigethalom a Ráckevei-Duna partján helyezkedik el, amelynek a partján lévő üdülőterületeken stégekkel és sétányokkal találkozhatunk illetve hangulatos vendéglátóhelyekkel.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az igényesen kivitelezett családi ház, keressen bátran további információkért vagy egyeztessünk időpontot a megtekintésére!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd és hitelügyintéző is! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szigethalom, Szigethalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643606


+36 70

Ingatlannet kód: NET6643606


Az általad megtekintett eladó szigethalomi (Szigethalom) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m², míg a hozzá tartozó teleké 982 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 824 771 Ft, ami a szigethalomi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Koszecz Andrea referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643606. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.