star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom

  • 118 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 391 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Szigethalom

  • 118 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 391 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom

  • 118m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
1
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Szigethalom csendes, aszfaltozott utcájában egy 118 m²-es földszintes ikerházfél. A két épület a kocsibeállóval kapcsolódik egymáshoz. Az ingatlan 2009-ben épült téglából, 5 cm külső hőszigeteléssel ellátott. Homlokzatát 1-2 éve újrafestették. A saját telekrész nagysága 391 m², mely külön bejárattal rendelkezik. A kert parkosított, fúrt kúttal felszerelt, gépkocsival a beállás automata kapun keresztül történik.

Az ingatlan fekvése rendkívül kedvező, a reggeli napsütés az amerikai konyhás nappalit éri, a déli a hálószobákat.

A lakásban található 3 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, egy előszoba, ahonnan egy külön WC nyílik, egy tágas zuhanyzós, kádas fürdőszoba és a konyha mellett egy kamra. A gépesített, beépített konyhabútor és a fürdőszobában található beépített mosdó az ár részét képezik.

A lakásba egy 10 m²-es fedett teraszról jutunk be, ezenkívül a hátsó telekrészre néz egy másik 10 m²-es fedett terasz, ami teljesen elszeparált, nyugati fekvésű, kellemes kikapcsolódást nyújt.

Az ingatlan fűtése kombi cirkóval megoldott, a hőleadás radiátorokkal és padlófűtéssel történik. Nyílászárói műanyagok, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Áramellátása 3X16 amper, kandallókémény kiépítve.

Rezsije: villanyszámla 13 000 Ft/hó, gázszámla 15 000 Ft/hó átalányban.

A közelben bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló megtalálható. A HÉV-állomás a helyi buszjárattal közelíthető meg.

Az ingatlan rendszeresen karbantartott, kifogástalan állapotban van, egy tisztasági festés után költözhető.

Megtekintés céljából keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szigethalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644040


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644040


Az általad megtekintett eladó szigethalomi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 391 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 754 237 Ft, ami a szigethalomi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.