star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós, Lakihegy

  • 67 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 950 m²

    telek

Vételár:

34,49 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós, Lakihegy

  • 67 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós, Lakihegy

  • 67m²


Ár:

34 499 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklós Lakihegyen a Duna közelében csak készpénzes vevőknek eladó egy 2 szinten 67 m2-es önálló családi ház 950 m2-es telken.
Az ikersejt téglából épült házban előszoba, 3,5 szoba, konyha, spejz, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel és egy garázs lett kialakítva pincével. Az udvar sok bokorral, fával teszi hűssé az ingatlan klímáját.

A házba egy kis szélfogón át lépünk be, a közlekedőből jobbra nyílik a 6 m2-es konyha, amely 2 ablakával nagyon világos. Itt egy kis spejz könnyíti meg a tárolást.
A zuhanyzós fürdőszoba a wc-vel is ebből a helyiségből nyílik.
A bejárattól balra a földszinti szobába (14 m2) lépünk, érdekessége, hogy a lépcső alatti teret hozzányitották a szobához, így ez egy gardróbnak adhat helyet. Ebből a szobából egy 6 m2-es félszoba is megközelíthető.
A bejárattal szemben masszív falépcső vezet fel a tetőtérbe, itt egy nappaliból (nettó 18,5 br, 26 m2) az emeleti hálószobába (nettó 11,6 br.16,3 M3) jutunk. A nagyobbik tér akár leválasztható becsukható szobának, így egy kisebb család kényelmesen elfér a házban.

A ház korábbi tulajdonosai elkezdték bővíteni a házat, 1 nagy szoba főfalai megépítésre kerültek a mostani félszoba folytatásaként, de ez nem lett befejezve. Bontandó vagy tovább építendő.

Az autóval a házzal egy tető alatt lévő garázsban parkolhatunk, itt rengeteg tárolóhely kínálkozik és a pince is innen közelíthető meg. A kerítés és az épület között még legalább 1 autó parkolhat.

A ház fűtését gázkonvektorok, melegvízellátását villanybojler oldja meg. Nyílászárói műanyagok.
A víz fúrt kútról nyerhető, emésztőbe gyűjtik a szennyvizet.
Az udvar mérete alkalmat ad kertészkedésre, kellemes árnyas pihenőhelyek kialakítására.

Az ingatlan közel van bkk és Volán buszjáratok megállójához, bevásárló központ, Auchan, Bauhaus, Aldi, óvoda, orvosi rendelő, az M0 autópálya percek alatt elérhető.

Az ingatlan tehermentes, rövid idő alatt költözhető!
Az ingatlan paraméterei a tulajdonos információin alapulnak.

Irányár: 34.990.000 Ft

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Saját kút.
Csatornázás: Derítő.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Lakihegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640090


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640090


Az általad megtekintett eladó Szigetszentmiklós, lakihegyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 34,49 millió Ft, négyzetméter ára 514 910 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czirják Györgyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640090. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós, Lakihegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.