star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 159 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 979 m²

    telek

Vételár:

66,99 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 159 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 979 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 159m²


Ár:

66 990 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Nagy családi házat keres, ahol az egész Család elfér, a rezsi mégis KEDVEZŐ? Ne keressen tovább, megtalálta!
Szigetszentmiklós városközpontjában található, két generációs családi ház (5 szoba,2 konyha, spejz, gardrób , 2 fürdőszoba 2 terasz), dupla kvótával csak Önre vár.
Ha még az ovi, orvos, iskola, önkormányzat, bolt, hév és a buszmegálló is a közelben, akkor ez maga a tökély. Hát itt ez is megvan! 2 percre mindössze. A felső emeleti lakrészt külön feljárón lehet megközelíteni, de az alsó nappaliból igény szerint megoldható a belső feljárás is.
Mi kellhet még egy szép nagy Családnak? A hatalmas kert, mely 979 m2 területen várja a családi programokat, öntöző rendszer,fúrt kút még komfortosabbá teszi a szép telek gondozását. Az ingatlan zsák utcában található, ezért csendes, forgalom mentes.
Ezen felül alkalmas lehet még befektetési céllal két külön bérlemény kialakítására, mivel a külön bejárat ezt lehetővé teszi. A ház két szintes, mely egésze alatt szuterén, boros pince és garázs található, mindösszesen 140 m2.
Más egyéb családi vállalkozás kialakítására is tökéletesen alkalmas.


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Rákóczi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477681


Juhászné Krasznai Helga

Juhászné Krasznai Helga

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477681

Juhászné Krasznai Helga

Juhászné Krasznai Helga

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi (Rákóczi utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m², míg a hozzá tartozó teleké 979 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 66,99 millió Ft, négyzetméter ára 421 321 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhászné Krasznai Helga referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.