star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 229 m²

    telek

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 229 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 90m²


Ár:

62 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2021
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy 2021-ben épült 90 négyzetméteres, 3 szobás, két szintes családi házat, ideális választás azok számára, akik egy otthonra vágynak, ami már közel 90%-ban elkészült, és az új tulajdonosnak csak néhány kisebb befejező munkát kell elvégeznie.

Az ingatlan utca szintjén található egy bejárat, amely egy kis előszobából nyílik, innen vezet egy tágas előtér, amely a két hálószobába és a felső fürdőszobába vezet. A földszinten továbbá megtalálható a nappali, a konyha, egy tároló/spejz és egy WC.

Az alsó szinten elhelyezkedő nappaliból közvetlenül elérhető a terasz, amely remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a szabadban való időtöltésre. A teraszról pedig egy szép kert nyílik, amelyben még további lehetőségek rejlenek a kertészkedés vagy a pihenés szerelmeseinek és a hátsó kertben még patak is csörgedezik.

Az ingatlanhoz tartozik egy autóbeálló a telken belül, valamint egy kerti tároló is, amely ideális lehetőséget kínál az eszközök és kerti felszerelések elhelyezésére.

Az ingatlan jelenleg lakott, és az új tulajdonosnak csak néhány apró munkálatot kell befejeznie, például belső ajtók és szegélylécek felszerelését. Emellett az egyik hálószobában beépített bútor található, amely az eladási ár részét képezi. A házban lévő összes bútor opcionálisan megvásárolható kedvezményes áron, és mindegyik bútor pár hónapja került vásárlásra, így remek lehetőség a gyors és kényelmes berendezésre az új tulajdonos számára.

Az ingatlan Szigetszentmiklóson, az üdülősörön található, és kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy élvezze a vízparthoz való közelség előnyeit. Az ingatlan tulajdoni lapja hétvégi ház besorolású, így ideális választás azok számára, akik pihenésre, kikapcsolódásra vagy hétvégi menedékre vágynak a természet közelében, de akár két generációs családi házként is használható, mert mind két szinten kialakítható egy külön élettér.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját vízparti hétvégi házat szerezzen be Szigetszentmiklóson! Hívjon még ma és tekintse meg már holnap!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
21.6m²
Közlekedő
2.45m²
Wc
3.3m²
Kamra
3.6m²
Konyha
13.85m²
Nappali
16.6m²
Erkély
4.1m²
Előszoba
4.85m²
Fürdőszoba
6.35m²
Nappali
11m²
Szoba
13.75m²
Szoba
11.26m²

Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561900


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561900

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 229 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 698 889 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.