star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 240 m²

    telek

Vételár:

73 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 240 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 82m²


Ár:

73 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Ahogy az esti szél halkan susog a Duna partján, az álmodozásnak egy újabb helyszíne nyílik meg Szigetszentmiklós egyik gyöngyszeménél. Egy varázslatos, romantikus stílusban épült családi ház, mely a Dunapart közelségével és a lenyűgöző panorámával mesés otthont kínál azoknak, akik szívesen merülnek el az idillikus szépségben.

Ez a ház nem csupán falakból álló épület; egy életre szóló történet kezdete, melyet a természet és az emberi alkotás szimfóniája ihlet. Ahogy az első lépéseit teszi az ingatlanhoz vezető úton , a ház egyre közelebb hívja, mintha a szívéhez beszélne.

Az otthon szívében a konyha áll, ahol az aromák és az ízek táncra perdülnek . A konyha családi összejövetelek és intimebb vacsorák helyszíne egyaránt, ahol a szeretetet és az örömöt az illatok és az ízek közvetítik.

Az emeleten hálószobák rejtőznek, melyek meghitt fészkek a pihenés és az álmodozás számára. A puha ágyak kényeztető ölelésükkel hívogatnak, ahol az álmok szabadon szárnyalnak, míg az ablakokon át a csillagok fénye melegítő csókokat hint a szunnyadó lelkekre.

Az udvar az otthon kiterjedése, ahol a virágok illata és a fák halk susogása összhangban énekelnek a madarak dallamával.

Ez a csodálatos otthon egy színpad, ahol az élet maga a szerelmi történet, és minden pillanat egy újabb fejezet. Egy hely, ahol a romantika és a valóság összefonódik, hogy az élet valóban varázslattá váljon.


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642249


+36 30

Ingatlannet kód: NET6642249


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 240 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 73 millió Ft, négyzetméter ára 890 244 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Baglyos Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642249. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.