star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetújfalu

  • 164 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

67,99 millió Ft

Eladó ház Szigetújfalu

  • 164 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Szigetújfalu

  • 164m²


Ár:

67 990 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

SZIGETÚJFALUBAN 2 GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ NAGY TELEKKEL!

Szigetújfaluban kínálom eladásra a képeken látható ingatlant.
A térkövezett udvarról belépve az előtérbe, majd az étkezőbe érkezünk, ahonnan egy boltíven áthaladva a konyhába. Innen nyílnak a ház további helyiségei, 1 szoba, 1 nappali, fördőszoba wc-vel, valamint egy kamra és egy különálló wc.
A fürdőszobában szauna is található, melyet a tulajdonos leendő lakójának hagy!
A konyhából kilépve, egy előtérbe érkezünk, melyből nyílik egy újabb lakrész, mely emeletes. Jelenleg az alsó és a felső szint is szobaként funkciónál, de itt, minden adott, egy külön lakrész kialakítására! A ház hűtéséről 3db klíma gondoskodik!

Innen kilépve a teraszra érkezünk, ahol a gyönyörű kertre nyerünk kilátást. Itt több fűtött, valamint hőszigetelt épület és tároló is található. Az egyik épület jelenleg edző terem, a másik pedig műhely, így akár vállalkozásra is alkalmas lehet az ingatlan!

A kertben medence, valamint kutyusok számára lekerített rész is van! A kert locsolásáról fúrt kúttal gondoskodatunk valamint robotfűnyíró segít, hogy a hétvégéket ne fűnyírással kelljen tölteni.

A főépület 2021-ben új, Bramac cserép borítást kapott és a kerítés felújítása jelenleg zajlik!

A Vágóhíd-Ráckeve között közlekedő HÉV, valamint buszmegálló pár perc sétára található! A faluban van több kisbolt, posta, valamint óvoda és általános iskola is!

IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL!!

Ha szeretne egy jó közösségű faluba költözni, ne habozzon, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!

A részletes adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhető az oldalon. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366836


Elhelyezkedés

Szigetújfalu, Vasút utca környéke


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646517


Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6646517

Kémeri-Szekernyés Tímea

Kémeri-Szekernyés Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szigetújfalui (Vasút utca környéke) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 67,99 millió Ft, négyzetméter ára 414 573 Ft, ami a szigetújfalui átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kémeri-Szekernyés Tímea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646517. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.