star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szokolya

  • 56 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 502 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Szokolya

  • 56 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 502 m² telek

  • Eladó ház Szokolya

  • 56m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1922
Szobák száma
7 (4 + 3)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Ár csökkenés! Szokolya Fő utcájában eladó sorba került egy régmúlt idők hangulatát idéző tornácos parasztház és egy téglából épült ház.
Szokolya Pest megye északi részén, a Déli-Börzsöny Szokolyai medencéjében fekszik, északról pedig a Magas-Börzsöny és a Királyréti medence határolja.
Az ingatlanok szabályos négyszög alakú telken helyezkednek el, mely utcafrontjától enyhe emelkedésű. Körbekerített, a belső telekhatárok mentén családi házas ingatlanokkal szomszédos.
A parasztház hagyományos építési módban épült, vegyes-falazatú, mely az 1950-es években épült, földszintes, nyeregetetős cserép borítással. A kétezres évek elején történtek felújítások, melyek érintették az elektromos hálózat cseréjét, valamint a jelenlegi belső elrendezést, mely könnyű szerkezettel lett kivitelezve, ebből adódóan változtatható. Fűtéskorszerűsítés 2009-ben történt.
Az épület bejárata az előkert felől nyílik, ahonnan a konyhába érünk, innen az utcafront felé egy közlekedő és két félszoba, a belső oldalra pedig egy közlekedő, fürdőszoba, kamra és egy szoba található. A ház fűtését és melegvíz ellátását gázcirkó biztosítja.
A másik ház (mely gazdasági épületként van feltüntetve), lakóépületté lett alakítva. Bejárata a belső udvarról nyílik, itt egy előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali és három hálószoba érhető el. Ebben az épületrészben a melegvízet villanybojler biztosítja, fűtése jelenleg fatüzelésű, de a gázfűtés kivitelezése is megoldható..
Fedezze fel a számos lehetőséget biztosító ingatlant, akár saját otthonnak, vagy befektetésnek szeretné.
A parasztház hasznos alapterülete nettó 59 nm, míg a gazdasági épület 50 nm.
Ha kedveli a vidéki életet, és egy csendes, nyugodt környezetben szeretne élni, akkor ez a tökéletes lehetőség Önnek
A környék csendes és barátságos, így ideális otthon lehet családoknak, fiatal pároknak, vagy akár nyugdíjasoknak is. A közeli erdők és hegyek kiváló kirándulóhelyeket biztosítanak, így garantáltan sosem fog unatkozni!.
A településen megtalálható általános iskola, óvoda és bölcsőde, házi- és gyerekorvosi rendelő, gyógyszertár, valamint bevásárlási lehetőség.
További információért megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Szokolya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595352


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595352

Az általad megtekintett eladó szokolyai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m², míg a hozzá tartozó teleké 502 m². További jellemzői: az építés éve 1922, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 712 500 Ft, ami a szokolyai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595352. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szokolya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.