star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,95 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 48m²


Ár:

20 950 000 Ft

Építés éve
1987
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CASANETWORK Ingatlan Iroda eladásra kínál egy 48 m2 frissen felújított lakást.- A lakás Szolnokon a Szántó körúton, (Kassai és a Pozsonyi közötti) négy emeletes társasház harmadik emeletén található. Városközponthoz közeli kiváló közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. - A ház 1987 ben csúszózsalus technológiával épült és már az építés során külső hőszigetelést kapott, ezáltal és a körbeépítettségből fakadóan gazdaságosan fűthető.- A 2023 as felújítás során új műanyag ablakok, szúnyoghálóval és redőnnyel lettek beépítve.- A lakótér festve és mázolva lett.- A 18,4 és 8,2 m2szobák világosak, laminált padlóval burkoltak.- A konyha és étkező gépesített, elegendő méretű kamrával kiegészítve, burkolata járólap.- A fürdőszoba ápol, ízléses kerámia burkolattal, optimális méretű, a WC külön található.- A helyiségek fűtése gáz konvektorral történik.-  Hűtésre, fűtésre, rendelkezésre áll egy klímaberendezés is. .- A lakás elosztásanál fogva a terek jó kihasználhatóak, beépített tárolók is ki lettek alakítva.Az ingatlan per és teher mentes, azonnal költözhető.Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált lakás, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek/Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Wc
1m²
Kamra
1.2m²
Előszoba
7.6m²
Fürdőszoba
3.5m²
Konyha
8.1m²
Szoba
8.2m²
Szoba
18.4m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6517621


+36 20

Ingatlannet kód: NET6517621


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 20,95 millió Ft, négyzetméter ára 436 458 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Libárdi Géza referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517621. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.