star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

37,2 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 64m²


Ár:

37 200 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnok belvárosában, a Szántó körúton egy 1 plussz 2 félszobás, 64 m2-es, 4. emeleti  társasházi lakást, az alábbi paraméterekkel:- a lakás 2022-ban teljes felújításon esett át, - a lakás helyiségei, egy tágas nappali, ami déli fekvésű és kettő kisebb szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, külön WC, és egy 3m2-es tároló,-  a közlekedő,konyha fürdőszoba, WC, vinyl borítású,-  a közlekedőből nyílnak a szobák, konyha, fürdőszoba  és a külön bejáratú WC , -  mind a három szoba külön bejáratú, és laminált padló a burkolatuk,- a közlekedőben beépített szekrénysort akítottak ki, ami nagyon praktikus és helytakarékos,- a lakás nagyon jó elrendezésű  és egységes, harmonikus képet mutat,- a lakásban klíma biztosítja kellemes hőmérsékletet, a rezsi alacsony, - a központi fűtést és a melegvíz ellátást cirkó kazán biztosítja,- a fürdőszoba beépített káddal rendelkezik,- a nappali déli tájolású, világos, a szobák  északi tájolásúak, minden ablak hőszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott.- a nappaliból nyílik egy több mint 4 méteres erkély, ami szükség szerint árnyékolható,- a hálószobák az épület belső zöldövezeti parkosított területére néznek, ahol egy elkerített játszótér is található,- a bejárati ajtó biztonságos 5 ponton záródik,- az épület bejárati ajtói és ablakai hőszigeteltek, a lakások kaputelefonnal felszereltek, a lépcsőház tiszta felújított állapotú,- parkolás ingyenes az utcán, de lehetőség van garázs bérlésre is  igény szerint,- közelben elérhető iskola, óvoda, boltok, posta, piac, orvosi rendelő,-az ingatlan tehermentes, CSOK+ -ra és hitelre alkalmas,Amennyiben az #155805594 eladó szolnoki lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlanértékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése  értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
5m²
Közlekedő
4m²
Előszoba
8m²
Fürdőszoba
3m²
Konyha
9.5m²
Szoba
8.3m²
Szoba
8.3m²
Szoba
20.5m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633482


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633482


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 37,2 millió Ft, négyzetméter ára 581 250 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Patkó István referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633482. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.