star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Holt-Tisza part

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 585 m²

    telek

Vételár:

36,8 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Holt-Tisza part

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 585 m² telek

  • Eladó ház Szolnok, Holt-Tisza part

  • 50m²


Ár:

36 800 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szolnok népszerű településrészén - a Holt-Tisza partjától 150m-re - eladó egy 2 szobás, 50 m2 bruttó alapterületű, tetőtérbeépítéses, fedett teraszos+ fedett gépkocsibeállós, összközműves lakóház. / a tulajdoni lapon hétvégi ház,udvarként szerepel, az átminősítés igény esetén az új tulajdonosra vár /. A fűtést gázkonvektor és fatüzeléses kandalló szolgáltatja. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség kerámialappal burkoltak. A földszinten nappali, előszoba, konyha, fürdőszoba wc-vel találhatók, a tetőtérben egy szoba, erkély és egy kis gardrób található. Az ingatlan 1986-ban épült téglából, beton alapra. 2015-ben bővítésen és a következő felújításokon esett át: tetőcsere, víz- és villanyvezetékek cseréje, hőszigetelés, nyílászárók cseréje. Az 585 m2-es kertben 2016-ban került megépítésre a fedett gépkocsibeálló, a fedett étkezős kerti konyha, 2 db tároló, a fatároló és a bográcsoló. Az ingatlan jó minőségű, aszfalt úton lehet megközelíteni, buszmegálló 200 m-re található.


Elhelyezkedés

Szolnok, Holt-Tisza part


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6429817


Fazekas Ingatlaniroda

Fazekas Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6429817

Fazekas Ingatlaniroda

Fazekas Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szolnok, Holt-Tisza parti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 585 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 36,8 millió Ft, négyzetméter ára 736 000 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Holt-Tisza part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.