star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Széchenyi városrész

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 660 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Széchenyi városrész

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 660 m² telek

  • Eladó ház Szolnok, Széchenyi városrész

  • 66m²


Ár:

18 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetwok Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnokon egy 2 szobás részben felújítandó beton alapon szilikát falazatú családi házat az alábbi paraméterekkel:- a telek mérete 660 m2- az ablakok hagyományos fa nyílászárók,- a tető héjazata cserép, ami jó állapotú,- az épület  2 szobából, előszobából, fürdőszoba / WC- vel, tároló helyiségekből áll,-  1995-ban részben felújították a házat,  - a fűtést gázkonvektorok biztosítják,- meleg vizet villanybojler szolgáltatja,- az épülethez tartozik egy melléképület, amibe bevezették a gázt, vizet, csatornát, jelenleg  itt működik a konyha,- a főépületben lehetőség van a fürdőszoba mellett a nagy előszobát  konyha+ étkezővé átalakítani, így mind a konyha mind a fürdőszoba egy helyen elérhető,- ajánljuk azoknak akik szeretnének maguknaknak barátságos otthont kialakítani egy nyugodt környezetben,Amennyiben az 155805491 sorszámú eladó szolnoki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlanértékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése  értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Kamra
3m²
Konyha
9m²
Fürdőszoba
9m²
Előszoba
11m²
Szoba
14m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Széchenyi városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6608252


+36 20

Ingatlannet kód: NET6608252


Az általad megtekintett eladó Szolnok, Széchenyi városrészi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 660 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 280 303 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Patkó István referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608252. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Széchenyi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.