star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Tallinn városrész

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 630 m²

    telek

Vételár:

13,6 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Tallinn városrész

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 630 m² telek

  • Eladó ház Szolnok, Tallinn városrész

  • 62m²


Ár:

13 600 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnokon az Alcsi városrészben a Hóvirág utcában egy családi házat!az eladó családi ház jellemzői:-  62 m2, nagyságú, 630 m2-es telken helyezkedik el-  kettő szoba, közlekedő, kamra, konyha, fürdőszoba és WC található benne, kicsiny fedett terasszal a bejáratnál-  költözhető, de felújítandó állapotban van, - eredeti állapotú-  a hatvanas évek elején épült tégla alapon vályogból, de akkor még csak a két szoba volt, a folyosóval      bezárólag-  később lett hozzáépítve a konyha és a fürdőszoba, amely már tégla építésű-  ablakai geréb tokos faablakok, redőnnyel, a ház cserép fedésű-  az egyik szoba járólap borítású, a másikban padlószőnyeget találunk- a kamra szintén járólapos, a többi helyiség PVC borítású-  fűtése gáz parapettel megoldott, a meleg vizet víz átfolyásos gáz-vízmelegítő adja-  az udvaron fúrt kutat találunk és felújítandó állapotú mellék épületet, ólakat-  jelenleg autó beálló nincs kiépítve, de ezt az új tulajdonos megoldhatjaAmennyiben a 155805544-es számú eladó szolnoki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
5.6m²
Wc
0.86m²
Fürdőszoba
6.25m²
Kamra
4.3m²
Közlekedő
9.49m²
Konyha
11.12m²
Szoba
14.33m²
Szoba
15.32m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Tallinn városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6624385


+36 20

Ingatlannet kód: NET6624385


Az általad megtekintett eladó Szolnok, Tallinn városrészi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 630 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 13,6 millió Ft, négyzetméter ára 219 355 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Tallinn városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.