star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok

  • 124 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 386 m²

    telek

Vételár:

44 millió Ft

Eladó ház Szolnok

  • 124 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 386 m² telek

  • Eladó ház Szolnok

  • 124m²


Ár:

44 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Eladásra kínálok Szolnok Széchényi városrészén egy családi házat. Az ingatlan egy ikerház egyik fele, mely külön helyrajzi számmal rendelkezik. Az ikerház másik fele is megvásárolható, ami külön udvari beállóval és bejárattal rendelkezik!

Az ingatlan jellemzői:

- Az ikerház ezen fele később épült, 2000-ben, HB38-as téglából, cserepes héjazattal, perlit vakolattal
- Mért hasznos alapterület 124 m2, melyből az alsó mért hasznos alapterülete 65,4 m2, a felső szint pedig 58,4 m2. Az ingatlanhoz tartozik 2 melléképület is, de jelenleg mind a kettőt lakhatásra használják.
- A fűtést gáz cirkó biztosítja radiátoros fűtési lehetőséggel, de klímával is lehet fűteni, hűteni.
- Az udvar füvesített és térkövezett.

Az ingatlan elosztása:
- Földszinten található a konyha, étkező, nappali, fürdőszoba, wc és egy előtér, illetve 2 hálószoba.
- Az emeleten 1 folyosó, 1 szoba, 1 wc és 1 fürdőszoba, 1 étkező-konyha és egy nappali található
- Az emeleten a nappaliól át lehet menni az ikerház másik ingatlanjába, ezért nagycsaládosoknak is kiválóan alkalmas az ingatlan.

Szeretné megtekinteni? Hívjon bizalommal és egy előre egyeztetett időpontban meg tudjuk tekinteni. A hitelügyintézésben is segítek! Finanszírozza Fundamenta Ingatlan Extra kondícióval, éljen a lehetőségével, hogy általunk vásárolt ingatlant kedvezőbb kamatozású hitellel tud megvásárolni. Továbbiakban banki hitelben is tudok segíteni!


Elhelyezkedés

Szolnok, Nyúl utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608101


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608101

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szolnoki (Nyúl utca) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 386 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 354 839 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608101. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.