star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 143 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 269 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 143 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 269 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 143m²


Ár:

64 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szombathely belvárosában egy telken belül 2 db családi ház eladó!
Szombathely belvárosában ajánlom figyelmébe egy 269 nm-es telken elhelyezkedő 2 db különálló családi házat felújítandó állapotban. Az ingatlanok örökzölddel parkosított telken, térkövezett belső udvaron különülnek el egymástól.
Az utcafronti ház kétszintes, szintenként 43 nm-es és külön bejárattal rendelkeznek, fűtésük gázkonvektorral megoldott. Az emeleti szinten egy tágas szoba, hálószoba, fürdőszoba és előszoba került kialakításra. Az alsó szinten található a konyha, kamra, szoba és közlekedő. Továbbá egy garázs is kialakításra került az alsó szinten mely 16 nm-es.
Az udvar végében elhelyezkedő egyszintes ház 57 nm-es, fűtése gázkazánnal megoldott. A házba egy tágas teraszról lehet bemenni. Belső elrendezését tekintve konyha, nappali, 2 kis szoba, fürdőszoba és közlekedő került kialakításra. A terasz alatt kapott helyet a kazánház és tárolóhelyiség.
Mindkét ház hőszigetelt vakolattal és műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A házak külön közművekkel és mérőórákkal felszereltek.
További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.


Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6540337


+36 30

Ingatlannet kód: NET6540337


Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m², míg a hozzá tartozó teleké 269 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 453 846 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Doncsecz Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.