star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 570 m²

    telek

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 570 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 110m²


Ár:

49 990 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:


Belvárosi, kertes családi ház eladó Szombathelyen, a Gayer park közelében.

Az ingatlan zárt sorú beépítéssel épült, 3 szobából, előtérből, konyhából, étkezőből és egy üvegezett, zárt verandából áll, kilátással a kertre, ahol virágok, zöldellő bokrok, fák találhatók. A teljes telek terület 570nm, melyből 420nm a kert és az udvar rész.

A fürdőben a kádat kényelmes és modern tusolókabinra cserélték és itt kapott helyet a WC is, mely ablakkal ellátott.

A ház fűtése gázkazánnal történik, radiátoros hő leadással, a meleg vízről villany bojler gondoskodik.

A nyílászárók régiek, fa ablakok vannak, melyek redőnnyel felszereltek.

A ház alápincézett, két helyiségből áll, ablakkal rendelkezik, itt van a gázkazán és a padlás is rengeteg helyet biztosít a család összes holmijának a tárolására.

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos.

Az ingatlan jelen állapotában is lakható, de jelenlegi megjelenése esztétikai felújítást, modernizálást igénylő.

Autónkkal, lakossági bérlettel, a ház előtt parkolhatunk. A ház egy csendes mellék utcában található, ennek ellenére a központ csak pár perc járásra van.

Ajánlom azoknak, akik élvezni szeretnék a kertes családi ház adta lehetőségeket, de szeretnék kihasználni a belváros adta lehetőségeket is.

Hitelre van szüksége?  Irodánk díjmentes hitel ügyintézéssel áll minden Kedves Ügyfelünk rendelkezésére. Megtekintése előzetes időpont egyeztetés után lehetséges. várom hívását.



 

 


Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6592232


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6592232

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 570 m². A családi ház ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 454 455 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rinkó Ibolya referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.