star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 96m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szombathelyen belváros közeli, 2+2 félszobás, 96 nm-es családi ház eladó! A kétszintes, zárt sorú beépítésű utcafronti ingatlan a belváros közelében lévő csendes kis utcában található. Fő tér karnyújtásnyira, gyalogosan 10 perc alatt elérhető. A teljesen alápincézett, egyedi fűtésű ház állapota nagyon jó, az elmúlt évtizedekben folyamatosan karbantartottak. A víz-villanyvezetékeket 1987-ben cserélték, tetőfelújítás és az alsó szint nyílászáróinak cseréje 2006-ban, a kapuszín és fürdőszoba teljes felújítása 2012-ben történt. Az emeleti nyílászárók cseréjére pedig 2021-ben került sor. Ezek mellett több kisebb felújítás, korszerűsítés, burkolatcsere stb. is történt. Elrendezését tekintve a földszinten található a két nagy szoba (összenyitható), konyha, étkező, kamra, külön fürdő-wc, és a két félszoba pedig az emeleten kapott helyet. Az ingatlan rengeteg további lehetőséget rejt magában, esetleges modernizálását már az új tulajdonos elképzeléseire bízzuk. A ház mögött, külön helyrajzi számon még egy ingatlan található, a nagyon hangulatos kis udvar közös használatban van. A telken egy nagy garázs/tároló is tartozik a lakáshoz!

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keresse kollégáinkat bizalommal!
ISIS Ingatlan Szombathely


Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641393


+36 30

Ingatlannet kód: NET6641393


Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 519 792 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiricsi András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641393. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.