star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Herény

  • 178 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 039 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Herény

  • 178 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 039 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Herény

  • 178m²


Ár:

105 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Eladó egy tágas és praktikus kialakítású emeletes családi ház, mely ideális otthont kínálhat Önnek és szeretteinek. Az ingatlan 178 négyzetméteres, egy 1039 négyzetméteres telken helyezkedik el, így elegendő teret biztosít a kényelmes életvitelhez és a szabadidős tevékenységekhez.

A földszinten található egy tágas nappali, mely ideális a család együtt töltött pillanatainak megteremtésére. A modern konyha minden kulináris élményt kielégít, míg a kényelmes előszoba és wc praktikumot és kényelmet nyújt mindennapi használatra. Az iroda lehetőséget biztosít otthoni munkavégzésre, míg a kazánház és spájz a ház működéséhez és a tároláshoz szükséges helyiségeket nyújtja.

Az emeleten található egy tágas folyosó, könnyű hozzáférést biztosít a szobákhoz és a fürdőszobához. Két nagyméretű hálószoba és egy kisebb fél szoba kényelmes alvási lehetőséget nyújt minden családtag számára. Az emeleti wc és fürdőszoba szintén hozzájárulnak a praktikus és kényelmes életvitelhez.

Az udvarban található egy 64 négyzetméteres garázs, mely kényelmes parkolási lehetőséget kínál autóinak, valamint egy 26 négyzetméteres mellékhelyiség, mely tárolási célokat szolgálhat vagy akár műhelyként is funkcionálhat.

Ez a családi ház minden szempontból ideális választás!


Elhelyezkedés

Szombathely, Herény, Bertalanffy Miklós utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633325


Varga Bálint László

Varga Bálint László

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633325

Varga Bálint László

Varga Bálint László

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, herényi (Bertalanffy Miklós utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 039 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 589 888 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Bálint László referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633325. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Herény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.