star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Parkerdei lakópark

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Parkerdei lakópark

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Parkerdei lakópark

  • 135m²


Ár:

135 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szombathelyen a Parkerdő lakóparkban, csendes, nyugodt kertvárosi környezetben vált eladóvá egy impozáns megjelenésű, mediterrán stílusú, kétszintes családi ház. A ház elrendezését tekintve három hálószobával + amerikai konyhás nappalival, két fürdőszobával, két wc-vel, mosókonyhával, gardrobe helyiséggel rendelkezik. A minden igényt kielégítő ingatlan összesen 135m2 lakótérrel, 34 m2-es dupla garázzsal, egy 42 m2-és és egy 11 m2-es terasszal, továbbá egy 13 m2-es emeleti erkéllyel is ellátott. A napelemekkel (8kw névleges teljesítményű) felszerelt ingatlan 2008-ban, magas műszaki tartalommal épült egy 900 m2-es, önálló telekre. Falazata porotherm tégla + hőszigetelés, tetőszerkezet Bramac cserép fedéssel készült. Az ingatlan fűtését gázkazán szolgáltatja, padló és radiátoros hőleadással, de egy romantikus hangulatú kandalló is biztosíthatja a kellemes hőmérsékletet. Továbbá hűtő-fűtő klíma is a tulajdonosok rendelkezésére áll mind a két szinten. A ház természetesen a modern kor elvárásainak megfelelően riasztórendszerrel, elektromos kapuval és szekcionált garázskapuval is felszerelt. A burkolatok, nyílászárók, konyhabútor stb. minden a magas minőséget képviselik. A ház fenntartása mérete ellenére rendkívül kedvező. A gyönyörű parkosított udvaron egy medence is található. A képek magukért beszélnek, ha egy minőségi, nagyméretű családi házat keres egy nagyon jó környéken akkor hívjon bizalommal és egyeztessünk időpontot megtekintésre!

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keresse kollégáinkat bizalommal!
ISIS Ingatlan Szombathely


Elhelyezkedés

Szombathely, Parkerdei lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650425


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650425


Az általad megtekintett eladó Szombathely, Parkerdei lakóparki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Kiricsi András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650425. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Parkerdei lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.