star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 270 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 270 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 80m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG NÁLUNK!
Szombathelyen a Kispityer vendéglő közelében, csendes utcában eladó egy rengeteg lehetőséget magában rejtő 2 szobás családi ház.
Kiváló lehetőség azoknak, akik nyugodt környezetben szeretnének otthont teremteni maguknak, de fontos nekik a belváros közelsége is.
Az ingatlan jelenleg felújításra szorul, így lehetőség nyílik a saját ízlésének és elképzeléseinek megfelelően kialakítani.
A két szoba tágas és világos, parketta burkolatú. Amennyiben még egy szobára lenne szüksége, az is könnyedén megvalósítható, az eredeti tervek szerint ugyanis a tágas előtérben kapott volna helyet egy gyerekszoba.
A konyha ideális méretű, és egy kamra is rendelkezésre áll.
A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, de kiegészítésképpen mindkét szobában cserépkályha is található.
A ház alatt egy több helyiségből álló, régen lakhatás céljára használt szuterén húzódik.
A telek kényelmes méretű, 270 m2-es, lehetőséget nyújt a szabadban való pihenésre és kikapcsolódásra, és a fűnyírás sem lesz megterhelő.
A ház elhelyezkedése kiváló, hiszen mindössze néhány perces sétára található a belváros központja, ahol számos kávézó, étterem, üzlet és szolgáltatás található.
A tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek, így a város többi része is könnyen megközelíthető.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy saját elképzelései szerint alakítsa ki az álomotthonát ebben a hangulatos környezetben!
További információért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt, és ne feledje hogy vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: HZ032632


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521837


+36 30

Ingatlannet kód: NET6521837


Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 270 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 487 500 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Alíz referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521837. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.