star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 270 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 270 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 72m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Belváros közeli önálló családi ház

Szombathelyen a Kispityer vendéglő közelében, csendes utcában eladó egy rengeteg lehetőséget magában rejtő 2 szobás családi ház. Kiváló lehetőség azoknak, akik nyugodt környezetben szeretnének otthont teremteni maguknak, de fontos nekik a belváros közelsége is.Az ingatlan jelenleg felújításra szorul, így lehetőség nyílik a saját ízlésének és elképzeléseinek megfelelően kialakítani. A két szoba tágas és világos, parketta burkolatú. Amennyiben még egy szobára lenne szüksége, az is könnyedén megvalósítható, az eredeti tervek szerint ugyanis a tágas előtérben kapott volna helyet egy gyerekszoba. A konyha ideális méretű, és egy kamra is rendelkezésre áll.A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, de kiegészítésképpen mindkét szobában cserépkályha is található.A ház alatt egy több helyiségből álló, régen lakhatás céljára használt szuterén húzódik.A telek kényelmes méretű, 270 m2-es, lehetőséget nyújt a szabadban való pihenésre és kikapcsolódásra, és a fűnyírás sem lesz megterhelő.A ház elhelyezkedése kiváló, hiszen mindössze néhány perces sétára található a belváros központja, ahol számos kávézó, étterem, üzlet és szolgáltatás található. A tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek, így a város többi része is könnyen megközelíthető.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy saját elképzelései szerint alakítsa ki az álomotthonát ebben a hangulatos környezetben!

Referencia szám: HZ032632-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6546499


+36 30

Ingatlannet kód: NET6546499


Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 270 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 541 667 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546499. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.