star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 126 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 413 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 126 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 413 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 126m²


Ár:

79 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szobák száma
4

Az ingatlanról:


Szombathely északi városrészén kínálom eladásra ezt a családi ikerházat, mely szépen karbantartott, igényes, így gyorsan is költözhető, nem kell felújításokkal bajlódni!

A könnyű szerkezetes házat 2004-ben építették, a hozzá tartozó telekhányad 413 m².

Az ingatlan földszintjén amerikai konyha, nappali, étkező, 2 hálószoba, egy háztartási helyiség, fürdőszoba és a garázs található.

Az épület tetőterét is beépítették, 2db félszoba, egy fürdőszoba, és egy tágas játszószobát, plusz még tároló helyeket alakított ki a tulajdonos a gyerekek részére.

Az ingatlan felszereltségéhez tartozik, a

- 3 légkondicionáló,

- 4,55 KW-os napelem rendszer,

- új Vailant típusú kondenzációs kazán,

- 2 db garázs,mely közül az egyik az épületből is megközelíthető, elektromos szekcionált garázskapuval felszerelt, a másik pedig a térkövezett udvar végében található, aknás lemezgarázs..

- A szépen rendezett kertben nyáron még egy mobil medence is elfér, ennek karbantartására és az öntözéshez, fúrt kút is rendelkezésre áll!

- A fedett terasz vidám családi beszélgetéseknek helyszíne lehet, melyet a kert sarkában kialakított grillező még kellemesebbé hangulatosabbá tud varázsolni.

Remek lehetőség ez az ingatlan több gyermekes családok részére, de a városi életvitelhez ragaszkodó, ám kertkapcsolatra vágyó személyeknek is ideális választás!

CSOK támogatás, CSOK hitel 3%-os kamattal, illetékmentesség! Még most lépjen, hogy Milliókat spórolhasson a támogatások igénybevételével!

Irodánkban díjmentes hiteltanácsadás, banki kamatkedvezmények, biztosítás, lakástakarék is elérhető!

Érdeklődés esetén, várom hívását! Herczeg András:


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580892


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580892

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 126 m², míg a hozzá tartozó teleké 413 m². További jellemzői: az építés éve 2004. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 626 984 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg András referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.