star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 113 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 113 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 113m²


Ár:

99 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
6

Az ingatlanról:


Szombathelyen, kínálom eladásra ezt a kétgenerációs, téglaépítésű családi házat.

A kétezres évek elején épült 800 m²-es önálló telken elhelyezkedő ingatlan kiváló lehetőség nagyobb, vagy többgenerációs családok számára!

Az ingatlanba érve tágas, világos terek fogadnak, jól elszeparálva a - modern kornak megfelelően -      a privát helyiségek.

Tágas étkezőből nyílik a konyha, amihez spájz is tartozik, a nappaliból jutunk el a két hálószobáig és a fürdőig.

Egy teljesen másik bejáraton tudjuk megközelíteni a különálló lakrészt, ahol két kisebb szoba egy teakonyha és egy nemrég felújított zuhanyzó található.

A két lakrész közti átjárás épületen belül egy ajtóval van elválasztva.

Az ingatlan külső és belső nyílászárói fából vannak, utcafrontján spaletták óvják az intimitást. Fűtése gáz cirkó padlófűtéses hő leadással minden helyiségben. A nappaliban egy telefonról is vezérelhető pelletes kályha nyújt extra meleget a hideg téli estéken.

Az ingatlan közvetlen szomszédságában egy szintén ekkora építési telek is eladó az ingatlannal együtt, aminek az ára külön megegyezés alapját képezi.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen elérhetőségeimen!



 

 


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594364


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594364

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 884 071 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg András referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594364. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.