star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 334 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 916 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 334 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 916 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 334m²


Ár:

85 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
6 (4 + 2)
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Szombathely déli városrészén eladó egy magas minőségben felújított, modern, 95%-os készültségi fokú, 334 m2-es családi ház 5 hálószobával, tágas nappalival, tetőterasszal és wellness részleggel, 2916 m2-es vadregényes kerttel eladó.
Az udvarra néző terasz felől jutunk be a 19 m2-es előtérbe, amelytől balra található a több, mint 40 m2-es wellness rész, pihenővel WC-vel, melyben tetszés szerint jakuzzi, infra- és svéd-szauna helyezhető el.
Az előtértől jobbra található a tágas konyha a kamra. A körbe-napozott, remek tájolású étkező és nappali 42 m2-es tere nagy létszámú családi és baráti összejövetelek kényelmes helyszíne lehet. A konyha és étkező-nappali ugyan egy légterű, mégis a belsőépítész terveinek megfelelően: funkcionálisan szeparált.
A földszinten található egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy dolgozó/vendégszoba.
A 2,5 méter széles, világos lépcsőházból a pince-rész felé indulva jutunk a 38m2-es pihenőtérbe, amelyben berendezhető egy komplett konditerem, vagy játszó szoba. A további 2 tágas tároló helyiség egyikében helyezték el a primer fűtés Bosch típusú kondenzációs gázkazánját, a ház gépészeti berendezéseit. WC és fürdő ezen a szinten is kialakítható, előkészítései rendelkezésre állnak.
Az emeleten 3 teljes értékű hálószobát és egy félszobát, 2 tágas gardróbot és egy 9 m2-es fürdőszobát alakítottak ki. A délnyugati hálószoba felől lehet kijutni a számtalan dísznövénnyel és fával gazdagon benőtt, kertre néző tetőteraszra: amely békés kávézások és borozgatások meghitt helyszíne lehet.
Az ingatlan tartószerkezete: vasbeton sávalap, Porotherm 30 N+F tégla hőszigetelő falazó habarccsal, erősítő vb. pillérrel. 15 cm homlokzati hőszigetelés. 22 illetve 24 cm vastag monolit vasbeton födém, monolit vasbeton és Porotherm áthidalók. Új műanyag hőszigetelt nyílászárók.
Az ingatlan békés, csendes, nyugodt környezetben található, pár perc sétával elérhető az óvoda, az iskola, a gyógyszertár, több bevásárlóközpont és buszmegálló. Parkolás telken belül megoldható, garázs kialakítására lehetőség van.
A kulcsrakész állapot eléréséhez szükséges: burkolatok, szaniterek, konyhabútor beépítése, a kert igények szerinti rendezése.
Ügyfeleim részére a teljesörű hitel-tanácsadás és ügyintézés díjmentes.
További információ és időpontegyeztetés:
Molnár Tamás - Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Szombathely, Alsóhegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641389


+36 30

Ingatlannet kód: NET6641389


Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Alsóhegyi út) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 334 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 916 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 254 491 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Tamás referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.