star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 183 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 723 m²

    telek

Vételár:

80 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 183 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 723 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 183m²


Ár:

80 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Nagycsaládosok, összeköltözők, befektetők, vállalkozók figyelem!
Szombathely frekventált területén kínálom ezt a családi házat, dupla garázzsal.
A kétszintes, kétlakásos 183m2 alapterületű lakóház Szombathely kámoni részén, családi házas övezetben, 723m2-es saroktelken fekszik.
A füvesített udvaron termő gyümölcsfák és pihenőkert mellett egy 12m2-es pince és egy 28m2-es két autó tárolására alkalmas garázs is található.
A külön bejárattal rendelkező lakások 83m2-es alapterülettel és azonos elosztással rendelkeznek: előtér-étkező, konyha, kamra, fürdő-WC és szoba helyiségekből állnak. A földszinten jelenleg 2, az emeleten 3 szoba található, igény szerint a nagy méretű szobák tovább oszthatóak.
Az épület 50 cm-es tégla falazattal és kőporos hőszigetelő vakolattal rendelkezik. Fűtését ház-központi gázkazán biztosítja öntöttvas radiátoros hőleadással, melegvízellátásáról szintenként átfolyós gázbojler gondoskodik.
A ház karbantartott, költözhető állapotban van, de a mai kor igényeinek megfelelően felújítható-átalakítható- modernizálható: a tetőtér beépíthető, napelemek telepítésével energiaköltsége csökkenthető. Használja ki a most kiírt a 7 Milliós felújítási pályázatot a forrás az ingatlanhoz igénybe vehető!
Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása miatt tökéletes választás nagycsaládosoknak (3%-os CSOK plusz hitelre alkalmas), többgenerációs együttélésre, de akár munkásszállónak vagy kereskedelmi - szolgáltatási vállalkozás részére, ahol fontos a jó megközelíthetőség.
Az ingatlanvásárlás finanszírozására egyedi megoldásokat kínálunk a FUNDAMENTA és Partnerbanki pénzügyi konstrukciókkal.
További információért és időpontegyeztetésért keressen bizalommal
Szabó Szilárd Szabolcs
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Szombathely, 11-es Huszár út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646180


Szabó Szilárd Szabolcs

Szabó Szilárd Szabolcs

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646180

Szabó Szilárd Szabolcs

Szabó Szilárd Szabolcs

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (11-es Huszár út) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 183 m², míg a hozzá tartozó teleké 723 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 437 158 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilárd Szabolcs referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.