star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 188 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 670 m²

    telek

Vételár:

114,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 188 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 670 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 188m²


Ár:

114 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2003
Szobák száma
5

Az ingatlanról:


Szombathely nyugati városrészén, Oladon eladó, ez a jó állapotú, tágas, csodás kerttel és udvarral rendelkező két szintes családi ház.

Az ingatlan 2003-ban épült ytong falazattal. A 670nm-es telken elhelyezkedő ház, a nyugti városrész egyik legszebb, gondozott, igényes utcájában található.

A 188nm lakótérhez, egy 34nm-es dupla garázs –  járólapos burkolatú, két ajtós, motoros, szekcionált garázskapuval-, továbbá kb. 20nm-es terasz, kis kerti faházikó is tartozik.

A két szintes családi ház, két nappalival, két konyhával, két fürdőszobával és 4 szobával rendelkezik. Jelenlegi térkapcsolataival az alsó szinten Nappali-konyha-étkező, 1 db hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba található, az emeleten pedig további Nappali-konyha-étkező, hálószoba, dolgozószoba, és akár két szobára is osztható tágas lakószoba kapott helyet, a káddal rendelkező fürdőszobával kiegészülve.

A fűtést gázkazánnal üzemelő, radiátoros fűtés van, mely kiegészül egy csodás cserépkályhával, mely a alsó nappali egyik szép dísze is. Plusz felszereltség még a vízlágyító berendezés, ezen keresztül érkezik a víz a ház minden vizes blokkos helyiségébe.

 Az udvar csodás, gondozott, szinte hívogatóan, egy családi idill hangulatát kelti. A kis kerti tároló mellett, ásott kút is rendelkezésre áll az öntözéshez.

Amennyiben egy tágas, világos, sok helyiségből álló nagy családi ház az Ön elképzelése, akkor mindenképpen érdemes megtekinteni. Várom hívását:

Némethné Szendrői Tímea:

 


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651207


Némethné Szendrői Tímea

Némethné Szendrői Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651207

Némethné Szendrői Tímea

Némethné Szendrői Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 188 m², míg a hozzá tartozó teleké 670 m². További jellemzői: az építés éve 2003. A családi ház ára 114,9 millió Ft, négyzetméter ára 611 170 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Némethné Szendrői Tímea referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651207. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.