star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szomor

  • 244 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 799 m²

    telek

Vételár:

159,99 millió Ft

Eladó ház Szomor

  • 244 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 799 m² telek

  • Eladó ház Szomor

  • 244m²


Ár:

159 999 900 Ft

Építés éve
2004
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Egy ékszerdoboz!!
Gyönyörű mediterrán stílusú családi ház. Csak önre vár álmai otthona!!
Az OTP ingatlanpont kínálatából eladó Szomoron csendes panorámás utcában egy 244 négyzetméteres, öt szobás családi ház. Az ingatlan három szintes, két generáció kényelmesen élhet benne. A kaputól viacolorból kirakott úton jutunk fel a garázshoz. A garázsból is és külön bejárattal is be juthatunk az alsó lakásba, itt az alsó szinten egy szoba, konyha, fürdőszoba, kényelmes terasz, valamint a kazánház található. A felső szinten 2 szoba, fürdőszoba, konyha, nappali étkezővel, szauna szoba fürdőszobával, hatalmas terasszal, a teraszon medencével. A galériás tetőtérben egy szoba egy fürdőszobával lett kialakítva. A ház melegéről gáz cirkó gondoskodik valamint egy fatüzelésű cserépkályha. Az egész házban padlófűtés is és radiátorok is ki lettek építve. A ház hűtéséről három darab hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Az egész ház és az udvar is mediterrán jellegű gyönyörűen kialakított! Az udvaron kiépítésre került egy sütő-grillező hely. A kertben helyet kapott a kerti szerszámok tárolására alkalmas fa tároló házikó. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.


Elhelyezkedés

Szomor, Hegyalja utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550836


Hapák Viktória Patrícia

Hapák Viktória Patrícia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


125 000 000 Ft

Szomor

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 284m²

115 000 000 Ft

Szomor, Ady Endre utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 295m²

16 100 000 Ft

Szomor, Vörösmarty Mihály utca

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 20m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550836

Hapák Viktória Patrícia

Hapák Viktória Patrícia

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szomori (Hegyalja utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 50 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 244 m², míg a hozzá tartozó teleké 799 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 159,99 millió Ft, négyzetméter ára 655 737 Ft, ami a szomori átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Hapák Viktória Patrícia referens a Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szomor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.