star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szűcsi

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 930 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Szűcsi

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 930 m² telek

  • Eladó ház Szűcsi

  • 150m²


Ár:

44 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/99351
Szűcsiben eladó egy nagyon szép, rendezett telken található 4 szobás, jó állapotú és felújított családi ház.
Akár gyöngyösi lakáscsere is szóba jöhet értékegyeztetéssel!
A 1979-80-ban masszív alapra épült ingatlan 45 cm-es kazincbarcikai szilikátból épült, a tető héjazata pár évvel ezelőt zsindellyel lett fedve. A 100 négyzetméteres alapterületű ház egésze alatt található szuterénszint magába foglal egy nagy méretű garázst, kamrát, kazánházat- tüzelőtárolási lehetőséggel, tágas közlekedőt, valamint tágas konyha-étkező helyiséget. A földszinten szélfogó, tágas folyosó, fürdőszoba, WC, terasz, négy szoba (az egyik volt régebben konyha, ez még visszaalakítható, illetve ehhez volt egy kamra, ami akár gardrób helyiségként is funkcionálhat. A két szint belülről lépcsővel van összekötve. A tetőtér még igény szerint beépíthető, mivel betongerendás. A nyílászárók mindegyike hőszigetelt, műanyagból készült, redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek.
Az ingatlanban az összes vezeték rézből készült, csatornában futnak, a fürdőszoba, a WC, valamint a szuterén nemrégiben lett felújítva. Kívülről 5 cm-es szigetelés és Baumit nemesvakolat van rajta.
A ház mögött műhely, tárolók, ólak, füstölő, kút, kerti csap is található. Az udvar parkosított, szépen gondozott, a kertben gyümölcsfák (szilva, alma, füge, cseresznye, sárgabarack, málna, szeder, ribizli) teremnek. A ház csendes, nyugodt környéken található, jó szomszédokkal. A központ 5-10 perc sétányira. Óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, bolt, önkormányzat, autópálya 10-15 perc autóútnyi távolságra található.
A község körül 5 tó található horgászási lehetőséggel, de a hegyes-völgyes, panorámás falukörnyéki környezet kirándulóhelynek és kikapcsolódásként is tökéletes lehet.

Az ingatlan azonnal beköltözhető állapotú, tehermentes, jöjjön, nézze meg és szeressen bele!


Elhelyezkedés

Szűcsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557993


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557993

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szűcsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 930 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 299 333 Ft. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szűcsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.