star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Táborfalva

  • 132 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 417 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Táborfalva

  • 132 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 417 m² telek

  • Eladó ház Táborfalva

  • 132m²


Ár:

32 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó Családi Ház Táborfalván - Sok lehetőség, sok potenciál!

Táborfalván eladó egy kétgenerációs családi ház. A telken 2 különálló családi ház található: az egyik ingatlan 73 m2, míg a másik 59 m2, mindkettő lakhatásra alkalmas és összközműves.

Az ingatlanok beton alapra épültek, tégla falazattal. A főépületben többféle fűtési lehetőség van: gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is üzemeltethető. A vegyes tüzelésű kazán kb. 11 éves. A fürdőszobában a vízvezetékrendszer az utóbbi években új csövezést kapott.

A kisebb házban parapetes gázkazán található, ami 6 éve lett kialakítva beleértve a csöveket és radiátorokat is. Az ingatlanban a két kisebb szobarész utólagos bővítés során jött létre. Ez a rész könnyűszerkezetes fa, kőzetgyapot és gipszkarton anyagokból készült Ezekben a részekben új műanyag hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, és a helyiségek ki vannak betonozva. A kisebb ház teljes egészében egy 5 cm vastag nikeceles szigeteléssel rendelkezik.

Az ingatlan cserepes héjazattal rendelkezik, és a telken egy fúrt kút is található, ami öntözésre is alkalmas. Továbbá melléképületek is rendelkezésre állnak, ideértve állattartásra alkalmas ólakat, szerelőaknás garázst, tárolóhelyiségeket és borospincét. Az ingatlanhoz tartozik még egy kertrész is.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló, hiszen közel található a M5 autópálya, Kecskemét, Lajosmizse és még Budapest is könnyen megközelíthető. A közelben vasútállomás, buszmegálló, kisbolt, dohánybolt, iskola, óvoda és bölcsőde is megtalálható, így a mindennapi kényelem is biztosítva van.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon és tekintsük meg együtt egy előre egyeztetett időpontban. A hitelügyintézésben is tudok segíteni!


Elhelyezkedés

Táborfalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585667


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585667

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó táborfalvi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 417 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 249 242 Ft, ami a táborfalvi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585667. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Táborfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.