star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tahitótfalu

  • 203 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 043 m²

    telek

Vételár:

161,09 millió Ft

Eladó ház Tahitótfalu

  • 203 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 043 m² telek

  • Eladó ház Tahitótfalu

  • 203m²


Ár:

161 093 100 Ft

Építés éve
1996
Szobák száma
6

Az ingatlanról:

Egyedi stílusú, igényes otthon kiváló lokációval a Dunakanyarban,Tahiban!

A település központjától gyalogosan néhány percnyi távolságra, csendes, kertvárosias hangulatú utcában található ez a különleges miliőjű családi ház.

A ház és a kert együttese harmóniát sugároz, az épületet részben térkövezett, parkosított, zöld növényekkel, virágokkal teli kert öleli körül, melynek ékességei a 100 éves tiszafák és az aranyhalas kerti tó. Az udvar utcafrontján lett kialakítva a 27 nm-es két kocsibeállós garázs, amelyben elektromos autó töltési lehetőség van,hozzá csatlakozik egy 15 nm-es kerti raktár. A kert hátsó része intim, a pihenés, családi programok, vagy épp a nyugodt reggeli kávézás kedvenc helyszíne.

Az ingatlan nettó 203 nm, bruttó 251 nm, a lakótér két szinten lett kialakítva, az épület alatt szuterén található.

A földszinten egy kifejezetten tágas, az étkező felé nyitott nappali nyújt életteret, közvetlen kapcsolattal a hátsó teraszra, kertre. Ennek a helyiségnek a dísze az egyedi kandalló és az olvasni szeretők számára egy igazi kincs, a nagyméretű könyvespolc. Ezen a szinten található egy hálószoba, a konyha - étkező és kertkapcsolattal - , kamra, előszoba, fürdő, toalett. A szint több irányból bejárható.

Az emeleten négy hálószoba, három gardrób, két fürdőszoba, két önálló toalett kapott helyet, a külön élettér enyhe szinteltolással lett izgalmassá téve. A szuterénben 30 nm-es műhely áll rendelkezésre a kreatív tulajdonosok számára.

A ház 25 éve teljes körű felújításon esett át (hőszigetelt falazat, hőszigetelt fa nyílászárók zsaluvédelemmel, parketta, szőnyegpadló, igényes kerámia burkolat).

Klíma, riasztó, napelem-rendszer kialakítva. Igény esetén a bútorok, villanyautó megvásárolhatóak.

A ház tervezése átgondolt, élhető, kellemes méretű terek jellemzik, ezért azonnal otthon érzi magát az ide látogató. A környezet megnyugtató, inspiráló, pozitív energiákkal teli. Az ingatlant családok számára ajánlom, kisgyermekekkel tökéletes választás, de több generáció számára is ideális lehetőséget rejt magában.

Ha olyan ingatlant keres, amely a kényelmet ötvözi a praktikussággal, egyben eleganciát sugároz, ez a ház kitűnő választás lehet Önnek. Élvezze a meghitt életet a Dunakanyarban.

Irányár: 410.000 Euro
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
13m²
Konyha
16.5m²
Kamra
3m²
Közlekedő
14.4m²
Előszoba
6.4m²
Szoba
8m²
Mosókonyha
8.25m²
étkező
23.4m²
Nappali
45.6m²
Pince
30.2m²
Erkély
5m²
Szoba
15.4m²
Szoba
23.4m²
Szoba
19.1m²
Fürdőszoba
5.2m²
Közlekedő
17m²
Szoba
18.8m²
Gardrób
5.7m²
Fürdőszoba
8.1m²

Elhelyezkedés

Tahitótfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646385


Az általad megtekintett eladó tahitótfalui családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 203 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 043 m². További jellemzői: az építés éve 1996. A családi ház ára 161,09 millió Ft, négyzetméter ára 793 562 Ft, ami a tahitótfalui átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Spitzer Ágnes referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tahitótfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.