star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Taksony

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Taksony

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Taksony

  • 200m²


Ár:

99 900 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Budapest vonzáskörzetében, közel a fővároshoz, Taksony belterületén, a Szent Imre úton eladó egy 200 m2-es, 5 hálószobás, külön lakrészes családi ház 560m2 telekkel. Két generáció együttélésére is alkalmas a ház.
A ház a legnagyobb gondossággal és igényességgel kivitelezett, minőségi alapanyagokból épült saját felhasználásra 1998-ban, 38-as falakkal. A ház stílusában igyekezett követni a helyi hagyományokat, de teljesen új, NEM felújított parasztház. Az épület külső hőszigetelést is kapott, így megújult az épület külseje.
Az ingatlan nagyon jó elosztású, nagyméretű szobákkal, terekkel. Az előszobán át a konyhába és ebédlőbe érünk, ahol 6 méteres belmagasság található, egészen a tetőgerincig nyitott térrel rendelkezik és az itt elhelyezett tetőablakoknak köszönhetően egészen különleges és világos. A földszinten található még a nappali, egy hálószoba, fürdőkádas fürdőszoba és külön mellékhelyiség.
A valódi faburkolatú lépcső, 3 nagyméretű hálószobához vezet az emeleten, egyik hálószobához tartozik egy hatalmas terasz is, és található a felső szinten is még egy fürdőszoba és WC. Az emeleti fürdőszoba tardosi vörös mészkőből készült.
Az ingatlanhoz tartozik egy külön bejáratú konyha is, 1 szobával és fürdőszobával, így a ház akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet.
Fűtése gázkazánnal(cirkó) megoldott, de vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
A parkosított kertből jutunk le egy 30m2-es borospincébe, amely sóskúti mészkőből készült. Továbbá egy újszerű finn szauna is rendelkezésre áll a pihenéshez. Mindemellett található még a kertben egy fatároló és egy három állásos fedett gépkocsibeálló/tároló. A kertvégében a díszburkolatos részen tovább 1-2 autónak van még hely. Korábban itt medence volt, igény esetén itt újra kialakítható.
Az ingatlan jó helyen van, közelben bevásárlási lehetősséggel és buszmegállóval.


Elhelyezkedés

Taksony, Szent Imre út 42


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6538372


+36 70

Ingatlannet kód: NET6538372

Az általad megtekintett eladó taksonyi (Szent Imre út 42) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1998. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 500 Ft, ami a taksonyi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Weitzel Group kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Taksony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.