star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tamási

  • 115 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó ház Tamási 1. kép

Eladó ház Tamási

  • 115 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Tamási

  • 115m²


Ár:

35 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Erkély, terasz mérete
30 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Napelem
Napelem teljesítménye
7 kWp

Az ingatlanról:

Balatontól (Siófok) 30 percre. 

Eladásra kínáljuk Tamásiban (Tolna vármegye) található, összkomfortos 115m2-es családi házunkat. Elrendezéséből  adódóan családi házként, vagy igény szerint felosztva különálló  lakrészenként is használható, külön  bejárattal  fürdőszobàval és WC-vel.Az előtérből nyílik  a konyha étkezővel amelyből a spájz. Továbbá a ház rendelkezik 3 hálószobával 2 fürdőszobával, mindegyikben WC. A házhoz 30 m2 fedett terasz, kert, 2x15 m2 garázs vagy tárolóként használható helyiségek tartoznak. A nyílászárókat a felújítások során cseréltük. A képek alapján láthatóak a padló burkolatok.

A ház 2020-ban teljesen új tető szerkezetet és minőségi Terrán cserepet kapott.2021-ben telepítettek 7kw-os napelem rendszert és 3 db klímát a már meglévő 2db klíma mellé.Ebből adódóan a ház fűtésére több lehetőség is van: -Gáz kazán  és radiátor: radiátor minden helyiségben található -Padlófütés:  ami a nagyobb fürdőszobában, a konyhában és egy szobában van- Klímával (5db) : a napelemes rendszerrel kombinálva. A belterek mennyezete  és aljzata is szigetelt.A ház vegyes és tégla falazatú.

Ipari áram (3x20Amper)

Az ingatlan a központhoz közel helyezkedik el, ahol többek között élelmiszer boltok (Penny,Coop, Lidl), pékség, cukrászda, termálfürdő, gyógyszertár, SZTK., Pepco, 50 méterre buszmegálló, sétával is közel bölcsőde, óvoda, középiskola és gimnázium.

Az ingatlan tehermentes!!Irányár: 35. 9millió forint.

Amennyiben az ingatlanunk felkeltette érdeklődését keressen bizalommal, bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk.Érdeklődni az  alábbi telefonszámon  vagy   kizárólag privát üzenetben .Császárné Bognár Éva: 30/325-9151.


Elhelyezkedés

7090, Tamási, Rákóczi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6594259


Császárné Bognár Éva

Császárné Bognár Éva

Hirdető további ingatlanjai
Császárné Bognár Éva

Császárné Bognár Éva

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6594259

Császárné Bognár Éva

Császárné Bognár Éva

Hirdető további ingatlanjai
Császárné Bognár Éva

Császárné Bognár Éva

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tamási (Rákóczi utca ) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². A családi ház ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 312 174 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Császárné Bognár Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594259. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.