star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Táp

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 348 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó ház Táp

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 348 m² telek

  • Eladó ház Táp

  • 92m²


Ár:

26 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szobák száma
4
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Ház Eladó Táp Településen!

Az ingatlan a faluban a Győri utcában található, így könnyen megközelíthető! A település infrastrukturálisan fejlett, ezáltal minden megtalálható a kényelmes hétköznapokhoz.

Az ingatlan egy saroktelek, aminek a mérete 1348nm. A közművek közül… víz, gáz, áram, csatorna mind megtalálható a telken és a házban is.

A lakóépületen túl nyári-konyha (17nm), garázs (17nm), pince és további jól hasznosítható melléképületek is találhatóak a telken.

A ház kialakítását és elrendezését tekintve jelenleg egy 3 szobás „Kádár kocka”. Mivel az állapota felújítást igényel, így saját elképzelések alapján újíthatja, modernizálhatja az új tulajdonos. Akár egy modern nappali+3 szobás ingatlan is kialakítható belőle. (Képek a fotók között.)

A fűtést gáz-konvektorok biztosítják, de bizonyára ezt is egy korszerű fűtésrendszer fogja majd leváltani. A ház 3X16A elektromos rendszerrel rendelkezik.

Ha jó áron szeretnél olyan ingatlant vásárolni, amiben egy nagyobb család is elfér! Ha a felújításban te is a kínálkozó lehetőséget látod, akkor hívj mielőbb, mert ez a ház jó lehetőség! Ne maradj le róla!

FALUSI CSOK elérhető a településen!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Táp, Győri utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622318


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622318

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápi (Győri utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 348 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 282 609 Ft. Az ingatlant Egyed Gábor referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Táp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.