star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápióság

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 962 m²

    telek

Vételár:

17 millió Ft

Eladó ház Tápióság

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 962 m² telek

  • Eladó ház Tápióság

  • 61m²


Ár:

17 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Tápióság, iskolához közeli részén egy 962 nm-es, telken egy nettó 60,95 nm-es, bruttó 100,56 nm-es korszerűsítést igénylő, vályog falazatú családi házat.

A telek összközműves, két utcára nyílik, valamint kúttal rendelkezik, a házikó igazi paraszt ház elrendezésű. Remek kiindulási alap egy hangulatos, falusi otthon létrehozásához.

2020-ban felújításon esett át, melynek keretében kapott:
- teljes festést
- új, termó nyílászárókat
- és megújult a fürdőszoba.

Infrastruktúrája kiváló, 5-10 percen belül elérhető óvoda, iskola, boltok buszmegálló.

A településen igénybe vehető a megújult Falusi CSOK és CSOK Plusz, melyeket akár kombinálni is lehet.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! T.B. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363405


Elhelyezkedés

Tápióság, Iskolához közel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6614706


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6614706

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápiósági (Iskolához közel) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 962 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 278 689 Ft, ami a tápiósági átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Turcsán Boglárka referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614706. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápióság ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.