star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápiószecső

  • 77 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 243 m²

    telek

Vételár:

41 millió Ft

Eladó ház Tápiószecső

  • 77 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 243 m² telek

  • Eladó ház Tápiószecső

  • 77m²


Ár:

41 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
4
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Tápiószecső központjától 500 m-re eladó kádár kocka jellegű családi ház, mely jelenlegi lakható alapterülete 77 m2. A ház rendelkezik egy "nyári " konyhával, ami szintén szintén az épület része így akár bővítésre is alkalmas.

Az ingatlan jelenlegi elrendezése ideális egy család mindennapi életéhez, de méreteinél fogva sok lehetőséget kínál az új tulajdonosok számára, hiszen az épület tetszőlegesen alakítható.
Tetőszerkezete új, Lindab tetővel rendelkezik. A fűtést gázkonvektor biztosítja, de vegyes tüzelésre is van lehetőség 2 db cserépkályhával. Melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.
A bejárati ajtó valamint a nyílászárók cseréje részben megtörtént.
Pincéje tágas, nagyon jó állapotú.

A hátsó kertben található egy 40 m2-es épület, mely jelenleg tárolóként és garázsként funkcionál. Ez az épület 3 helységből áll, az egyik részben egy szerelőaknás garázs található. Ez az épület alkalmas egy szoba-konyha jialakítására is, így akár két generáció együttélésére is lehetőség nyílik.
A telken további tárolók,ólak, amelyek gazdálkodásra és állattartásra is alkalmasak. A telek 1243 nm, összközműves, fúrt kút is található rajta valamint néhány éve ültetett gyümölcsfák, melyek idén már megmutathatják termésüket.
A fővárostól gépkocsival 25 percre helyezkedik el, buszmegálló gyalogosan 5 percre, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, általános iskola szintén gyalogosan pár perc alatt elérhetők. Vasútállomás leggyorsabban busszal közelíthető meg.

Továbbí információval, megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
8m²
Fürdőszoba
3.3m²
Konyha
3.3m²
étkező
12m²
Nappali
15m²
Szoba
8m²
Szoba
18.5m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Tápiószecső


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657117


Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657117

Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápiószecsői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 243 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 41 millió Ft, négyzetméter ára 532 468 Ft, ami a tápiószecsői átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Gallai Adrienn referens az Otthon Centrum - Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657117. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiószecső ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.