star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tapolca, Belváros

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 333 m²

    telek

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó ház Tapolca, Belváros

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 333 m² telek

  • Eladó ház Tapolca, Belváros

  • 200m²


Ár:

73 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szobák száma
6
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Tapolca belvárosában aTóparthoz közel ajánlom figyelmébe ezt a többgenerációs családi otthont, mely külön bejáratú irodával is rendelkezik.

KIEMELT MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Ismert építész által tervezve, korát megelőző megoldásokkal 1988-ban épült. A kis saroktelket körbe kellett építeni, ami kihívást jelentett a tervezés és a kivitelezés során .
A teraszhoz kapcsolódó előszoba mellett a földszinten amerikai konyhás étkező,nappali, kettő hálószoba és egy fürdő lett kialakítva.
Az épület jobb felében a fürdőszobán át jutunk el a mellékhelyiségekhez: mosókonyha, iroda, kazánház,pince és garázs.
Az emeleten egy kisebb fürdő és három hálószoba található. Mindkét szinten az utca felé fedett terasz teszi még egyedibbé a ház formáját.
Az épület és a tető is szigetelt ( a betonalapot kapott pince is ), kétrétegű és hőszigetelt fa nyílászárók.A tető héjazata jó minőségű, időtálló Bramac cserép.
Minden emeleten klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet a forró, nyári napokon.
A fűtésről egy nagy teljesítményű 3 éves gázkazán gondoskodik, amely szakaszosan is működtethető.
A kert rendezett, füvesített, gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetett.
Ha egy központi,de mégis privát szférát nyújtó otthont keres,mindenképpen érdemes megtekintenie.

Közel a Balatonhoz, de nyugodt környezetben szeretne élni?A látnivalókban bővelkedő Tapolcát a Balaton-felvidék különleges tanúhegyei veszik körbe.
Közép-Európában egyedülálló látványosság a Tavasbarlang. A város romantikus,mediterrán hangulatot árasztó része a Malom-tó és környéke.

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy időpontot egyeztetne, várom megtisztelő hívását a megadott elérhetőségeken.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
9m²
Szoba
18m²
Szoba
14m²
Szoba
10m²
Fürdőszoba
2m²
Pince
24m²
Terasz
19m²
Fürdőszoba
6.2m²
Kamra
1.5m²
Szoba
10m²
Konyha
24.4m²
Szoba
15m²
Előszoba
9.8m²
Nappali
20.4m²

Elhelyezkedés

Tapolca, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6584566


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6584566

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tapolca, belvárosi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 333 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 369 500 Ft, ami a tapolcai átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mogyorósi Anita referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584566. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.