star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tápszentmiklós

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 098 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó ház Tápszentmiklós

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 098 m² telek

  • Eladó ház Tápszentmiklós

  • 82m²


Ár:

12 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1955
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog

A beltér:

Ház Eladó Tápszentmiklós!

Az ingatlan a falun belül a Kossuth utcában található. A község infrastrukturálisan fejlett. Minden megtalálható a kényelmes hétköznapokhoz.

A telken (1098nm) a lakóépületen (82nm) túl egy kemencét is magába foglaló nyári konyha (11nm) és egy ez alatt található pince is elhelyezkedik. Az épület mögött 2 db kisebb melléképület is található. A telken és a házban is megtalálható minden közmű.

Az ingatlan szerkezetét tekintve vegyes falazatú (tégla és vályog), melyet felülről vakolt stukatúr borítású fafödém határolja. A tető hagyományosan ácsolt fa szerkezetű, melyen cserép borítás található. Ezen szerkezetek koruknak megfelelő állapotúak.

A ház elrendezését tekintve 3 szobás kivitelű. Állapota átlagosnak mondható, de az elmúlt évek során nem történtek korszerűsítési és felújítási munkák. Ezáltal az új tulajdonos saját formára szabhatja a házat egy felújítás során!

A fűtést jelenleg gáz-konvektorok biztosítják, de több lehetőség is van más alternatív fűtési megoldások kialakítására. (kályhás fűtés; vezérelt áram…)

A településen a FALUSI CSOK elérhető!

Amennyiben érdekes lehet ez a családi ház, akkor hívj mielőbb, mert erről könnyen lemaradhatsz!

Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Tápszentmiklós, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622343


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


31 900 000 Ft

Tápszentmiklós, Kossuth L. utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 95m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622343

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tápszentmiklósi (Kossuth Lajos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 098 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 146 341 Ft, ami a tápszentmiklósi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Egyed Gábor referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622343. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.