star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tarján

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 260 m²

    telek

Vételár:

35,99 millió Ft

Eladó ház Tarján

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 260 m² telek

  • Eladó ház Tarján

  • 72m²


Ár:

35 999 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant.                          
                    KERESŐK ÁLMA CSALÁDI HÁZ!Nem nagy, nem emeletes, nem nagy a kert, és nem drága!Megye egyik legszebb Községében ajánlom ezt a családi házat pároknak, családosoknak, újrakezdőknek egyaránt.Tarjánról amit fontos tudni: gazdag - tiszta település, szép - karbantartott bölcsőde -óvoda, iskola, sportcsarnok, biciklis út, halastó gyönyörű környezetben, 2 jó étterem is megtalálható.Közösség rendkívül összetartó, rendszerető. Tehát aki jó helyen szeretne lakni, normális emberek között, azoknak MOST ITT A LEHETŐSÉG!Telek mérete nagyon kedvező, pont arra van hely ami jó időtöltés egy családi ház kertjében.Tudunk grillezni, napozni, autót mosni, kis konyhakertet gondozni, sőt egy kutyusnak, macskának is van hely.Itt nem arról szól a hétvége, hogy szombat - vasárnap füvet vágtunk, havat lapátoltunk, leizzadtunk a sok munkába, ez a KERT PIHENÉSRE KIVÁLÓ, sőt 2 autó parkolására is tökéletes.
 
 
Ingatlanunk használható mérete 72 nm, három szobából, konyhából, kamrából, fürdőszobából, közlekedőből áll.Fűtésről kombicirkó gázkazán gondoskodik, ami nagyon hatékony, így a költsége csekély. Felújítás során a villany, és a vízvezetékek sem maradtak ki, így gyakorlatilag simán költözhető állapotban van, és egyébként is bármikor birtokba vehető mindenféle jogi akadály mentes.FIGYELEM!Akik esetleg luxusra vágynak Ők is hívhatnak, csak akkor nekik nem ezt fogom mutatni, és nyilván ott még lesz egy számjegy az irányárban!Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg közösen!Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás.Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljes körű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen. Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását! Ádám Csaba az Ön ingatlan szakértője: +36(70)677 0893


Elhelyezkedés

Tarján


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505811


LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505811

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tarjáni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 260 m². A családi ház ára 35,99 millió Ft, négyzetméter ára 499 986 Ft, ami a tarjáni átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Csaba referens a LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505811. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.