star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tárkány

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 313 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Tárkány

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 313 m² telek

  • Eladó ház Tárkány

  • 80m²


Ár:

20 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!
Vidéki életre vágysz? Szeretnél madárcsicsergésre ébredni?
Akkor ezt meg kell nézned! Hozd ki belőle a számodra ideális otthont!

Tárkány község fő útja melletti kedves kis utcájában eladó sorba került egy jó elosztással rendelkező családi fészek.
A 80 m2 –es családiház 1313 m2 –es telken helyezkedik el. Azok részére ajánlom, akik szeretik a csendet és a nyugalmat, szeretnének a csendes körülmények között élni.
Az ingatlan érdekessége a kert végében található mesterségesen kialakított tó, mely a folyamatos parkosításnak köszönhetően szépen rendezett és bármikor látogatható.
A környezetében bolt, posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda és bölcsőde egyaránt megtalálható.
Az átmenő forgalom viszonylag csendes, viszont tömegközlekedéssel a környező települések könnyen megközelíthetőek. A buszjáratok gyakorisága sem hátrány a településen. Autóval való közlekedés esetén az M1-es autópálya 10-15 perc távolságra elérhető Budapest és Győr irányába.
Az ingatlan vegyes szerkezetű parasztház jellegű épület palatetőfedéssel. A ház utcafronti fele az eredeti épület, mely vályogfalazattal rendelkezik, a később a hozzáépített szobák és a beépítésre került folyosó már téglafalazattal került bővítésre. A bejárati ajtó és nyílászárók cseréje az elmúlt évek folyamán megtörténtek. A ház elrendezését tekintve a folyósó helyén kapott helyett külön helyiségben a fürdőszoba és a wc. Befelé haladva egy étkező, melyből két irányba ajtó nyílik. Bal oldalt egy szoba, jobbra pedig a konyha található, melyből szintén két egymásból nyíló szoba helyezkedik el.
A lakórészhez hozzáépített tároló és garázs is tartozik. A melegvizet egyedileg megoldott villanybojler adja. A fűtést cserépkályha illetve kandalló biztosítja.
További részletekért, vagy megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!


Elhelyezkedés

Tárkány, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643862


+36 70

Ingatlannet kód: NET6643862

Az általad megtekintett eladó tárkányi (Petőfi Sándor utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 313 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a tárkányi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Glázer Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tárkány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.