star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tarnaörs

  • 46 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 885 m²

    telek

Vételár:

5,9 millió Ft

Eladó ház Tarnaörs

  • 46 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 885 m² telek

  • Eladó ház Tarnaörs

  • 46m²


Ár:

5 900 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Eladó Heves vármegyében, Tarnaörs településen, Jászberénytől 20 km-re, Budapesttől 100 km-re, egy 885 nm-s telken lévő 46 négyzetméternyi hasznos alapterülettel rendelkező könnyűszerkezetes ház! Az ingatlanban kialakításra került egy amerikai konyhás nappali, fürdőszoba WC-vel! Hozzáépítve találhatunk egy hatalmas tárolót, viz, villany természetesen van, itt kályhával lehet fűteni! A fő épületbe a gáz be lett vezetve, gázcirkó van, radiátor adja a meleget! Az ingatlan teljes berendezéssel eladó! A faházzal szemben található egy vályogból épült parasztház, ahol a régi elosztás érvényesül, szoba, konyha és kamra. Itt a villany van bekötve, de a gáz és víz nincs. Erősen felújitandó! Mögötte egy nagy műhelyt találunk, ami két részből áll. A kertben több gyümölcsfa van, birsalma, cseresznye, dió, szilvafa, mogyoró, több fenyőfa és orgona fa is! A gyümölcsöst fúrott kútról lehet locsolni!A bejáratnál szőllőlugas lett kialakítva, ami igazán hangulatos! Kellemes, csendes hely, pihenése kiváló! Az ingatlan a község szélén található egy nagyon nyugodt, csendes utcában! A kert végében található a Tarna, ha valaki horgászni szeretne, akár nyaralóként is gondolhat az ingatlanra! A településen iskola, óvoda, bölcsőde, több bolt, orvos, fogorvos szolgálja a lakosságot! Pihenésre ajánlanám a Tarna folyót és a hozzákapcsolódó bámulatos környezetben fellelhető halastavat! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukciót tudom ajánlani mint képzett pénzügyi szakember! A babaváró hitel, - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Ingyenes hitelbírálattal várom, jöjjön, nézzük meg együtt!
Érdeklődni: 06-70/366-6563


Elhelyezkedés

Tarnaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577460


Hollóné Ézsiás Krisztina

Hollóné Ézsiás Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577460

Hollóné Ézsiás Krisztina

Hollóné Ézsiás Krisztina

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tarnaörsi családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m², míg a hozzá tartozó teleké 885 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 5,9 millió Ft, négyzetméter ára 128 261 Ft, ami a tarnaörsi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Hollóné Ézsiás Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577460. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tarnaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.