star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tarnazsadány

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 485 m²

    telek

Vételár:

14 millió Ft

Eladó ház Tarnazsadány

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 485 m² telek

  • Eladó ház Tarnazsadány

  • 104m²


Ár:

14 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Referens: BSK/101174
Tarnazsadány csendes utcájában 1485 négyzetméteres telken 104 négyzetméteres, három szobás, családi ház teljes berendezéssel együtt eladó. A ház 1971-ben épült kisméretű téglából, masszív alappal, betongerendákkal, cserépfedéssel. A közfalak alatt is vasbeton gerendákat raktak, hogy minél stabilabb legyen az épület. Az ingatlan nagyon jó elrendezésű, az udvar és a kert parkosított, dísznövényekkel és gyümölcsfákkal beültetett (almafa, cseresznyefa, diófa, körtefa, szőlő és szilvafák), a telek körbe van kerítve. Autó beállására garázs áll rendelkezésre, ennek az egy fala szorul megerősítésre. A villanyvezetékek bergmann csőben futnak, alumíniumból készültek, azonban a 380-as áram is be van vezetve a hőtárolós kályhák miatt.
Az ablakok hagyományosak, fából készültek és redőnnyel is ellátottak, a két bejárati ajtó azonban nyolc ponton záródó, biztonsági záras, fából készült és hőszigetelt. A fűtés háromféle megoldású: a széles folyosón kandalló van beépítve, a többi helyiségben új állapotú konvektorok, valamint két helyiségben még hőtárolós kályha is van. A 2 szoba parkettás, a nappali pedig hajópadlóval burkolt. A hátsó teraszról (8,3 m2) nyílik még egy kinti kamra, amely 8 négyzetméteres, és a házzal egybenyitható. A ház mögött van még egy két helyiségből álló nyári konyha-tároló helyiség is.
A bejárat közelében van egy kút, valamint a gyümölcsfákkal beültetett kertben is van fúrt kút, az udvaron pedig kerti csap.
Kamerával felszerelt.
Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó, CSOK-ra alkalmas, jöjjön, nézzük meg és beszéljünk róla!


Elhelyezkedés

Tarnazsadány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658565


Balogh-Sótér Katalin Gyöngyös

Balogh-Sótér Katalin Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658565

Balogh-Sótér Katalin Gyöngyös

Balogh-Sótér Katalin Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tarnazsadányi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 485 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 134 615 Ft, ami a tarnazsadányi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Balogh-Sótér Katalin Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658565. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tarnazsadány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.