star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tárnok

  • 198 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Tárnok

  • 198 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Tárnok

  • 198m²


Ár:

159 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Budapest Agglomerációjában TÁRNOKON CSOK képes INGATLAN ELADÓ! A Családi ház KÉTGENERÁCIÓNAK IS MEGFELELŐ LEHET a DUPLAKOMFORTJA és a HELYISÉGEK SZÁMA ALAPJÁN. A családi háznak 3 terasza, 2 fürdőszobája is van. A csodaszép nappalijában BÚBOS KEMENCE szolgája az alternatív fűtését a padlófűtés mellett.
Az egyik fürdőszobában egy SZAUNA áll a rendelkezésre az új tulajdonosának. A HÁZBAN VÍZSZŰRŐ BERENDEZÉS IS szolgálja az egészséget. A KERTBEN FÚRT KÚT biztosítja a vizet a locsoláshoz. A képek a jelenlegi állapotot tükrözik,ebben a házban nem fog csalódni, mert tökéletes műszaki állapotban van. Amennyiben szeretné megtekinteni kérem hívjon,hétvégén is tudjuk mutatni.


Elhelyezkedés

Tárnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544005


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544005

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tárnoki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 198 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 803 030 Ft, ami a tárnoki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Fehér Ágnes referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tárnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.