star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Taszár

  • 138 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 803 m²

    telek

Vételár:

59,8 millió Ft

Eladó ház Taszár

  • 138 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 803 m² telek

  • Eladó ház Taszár

  • 138m²


Ár:

59 800 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Your Home Immobilien eladásra kínál Taszáron egy bájos családi házat!

A beltér:

A 803 m2 területen elterülő, 138 m2 hasznos alapterületű otthon várja leendő tulajdonosát!
Ez a varázslatos otthon 4 tágas szobával büszkélkedik, melyekben bőséges tér adódik a kényelemhez és a személyes életterek kialakításához.
A nagy, 26,63 m2-es nappali a lenti szinten található, amely ideális helyszín a családi összejövetelekhez és a pihenéshez.
Az alsó szinten emellett egy fürdőszoba és egy külön álló illemhelyiség is rendelkezésre áll, hogy a kényelmet és a praktikumot egyaránt biztosítsa.
Az alsó szint melegségét pedig egy nagyon szép kis cserépkályha fokozza, mely hangulatot teremt a hidegebb napokon.
Az amerikai konyha tágassága (29,06 m2) és eleganciája a főzés és az étkezés központjává teszi ezt az otthont, míg egy további szoba is megtalálható az alsó szinten. A fűtést fa és gáz is biztosítja, így az otthon melegét mindig garantálni tudjuk, legyen szó bármely évszakról.
A lépcsőn feljutva az emeleten három további tágas hálószoba és egy kis közlekedő található. Az egyik hálószobából nyílik egy kis fürdőszoba zuhanykabinnal, valamint egy illemhelyiség is.
Az emeleti hálószobákból csodálatos kilátás nyílik az erkélyről, melyek ideálisak a kikapcsolódásra és a természet élvezetére.
Ez az otthon teljes körű felújításon esett át, beleértve a tetőt, a falakat és a vezetékeket is, így a tulajdonosnak nem kell másra gondolnia, csak hogy élvezze az otthon nyújtotta kényelmet és szépséget. Az udvar pedig kívül is lenyűgöző, ahol a füves terület és a betonos autóbeálló tökéletes összhangot alkotnak. A melléképületek között megtalálható egy 16m2-es garázs, egy kazánház, egy fatároló és egy kamra is.
Mindezek mellett a hátsó udvarban gyümölcsfák és egy kis szőlő is található, melyek további szépséget és lehetőségeket kínálnak az új tulajdonosnak.
Legyen részese ennek a varázslatos otthonnak, és élvezze minden pillanatát ebben a csodálatos környezetben!

Az Ön otthona a Mi szívügyünk!

A környékről:

Nyugodt környék bolt, dohánybolt, Iskola, Ovóda egy karnyújtásnyira


Elhelyezkedés

Taszár, Toldi Miklós Utca 25


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6649164


+36 20

Ingatlannet kód: NET6649164

Az általad megtekintett eladó taszári (Toldi Miklós Utca 25) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 803 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 59,8 millió Ft, négyzetméter ára 433 333 Ft, ami a taszári átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Keresztes Katalin referens a Your Home Company irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649164. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Taszár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.