star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 148 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

124,9 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 148 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 148m²


Ár:

124 900 000 Ft

Szobák száma
5
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant.
 
 
ÉPÍTŐIPAR UTOLSÓ MOHIKÁNJA, AMIKOR AZ ALAP MÉG MASSZÍV VOLT, AZ EGYENES AZ 40 ÉV UTÁN IS EGYENES, A DERÉKSZÖG AZ MOST IS AZ.
 
Tatai csoda a mai Világban.A ház építésekor felhasznált anyagok most is tudják azt a minőséget amikor beépítették. Miért? Mert vigyáztak rá, vagy nem használták - lakták a házat?NEM.Mert valóban minőségi anyagokat használtak, ami még most is tündököl.Házunk stílusa örök, elosztása - használata ember barát, roppant jól élhető.
 
 
 
Ingatlanunk 148 nm -es, fsz-i részen közlekedő, nappali, konyha - étkező, wc, fürdő, terasz található.Emeleten: 3 szoba, kis nappali, erkély kapott helyet.Fűtés gázkazánnal működik, ami nagyon kedvezően használható (max 40e Ft/hó fűtési szezonban). Nyári napokon klíma segíti a kellemes környezetet.Telek 800 nm -es, ami könnyen karbantartható, kerti kút, kerti csap is található rajta. Tetőszerkezet Bramac cseréppel lett fedve, ami szintén kiváló állapotban van.
A GARÁZS EGY ÁLOM, AMI 120 NM -ES, ÉS KÖNNYEN LEHET AKÁR HÁZ IS BELŐLE, HISZEN SZINTÉN ERŐS ALAPOT KAPOTT, ÉS UGYANAZT A FIGYELMET MEGKAPTA ÉPÍTÉSNÉL, MINT A CSALÁDI HÁZ.Jelenleg 6 db autónak képes nyugalmat, időjárástól függetlenül tökéletes biztonságot nyújtani.
 
 
 
Ezt a házat azoknak ajánlom figyelmébe, akik szeretik a minőséget, nem akarnak felújítással kezdeni, szeretik az élhető tereket.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg közösen!Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás.Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljes körű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen.Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását!Ádám Csaba az Ön ingatlan szakértője: +36(70)677 0893


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580728


LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580728

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 124,9 millió Ft, négyzetméter ára 843 919 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Csaba referens a LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580728. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.